Oana Zăvoranu dă cărțile pe față. Câte operații estetice are vedeta și cum arăta în urmă cu trei decenii

Data publicării:
Oana Zăvoranu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, sursa foto Instagram

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Actrița a fost acuzată în repetate rânduri că ar fi apelat la medicul estetician. 

Frumoasa Oana Zăvoranu a vrut să le dea o lecție fanilor de pe Instagram și le-a dezvăluit care sunt secretele ei pentru un ten impecabil. În vârstă de 47 de ani, Oana Zăvoranu se bucură de o siluetă impecabilă și de o frumusețe aparte. Pentru actriță pare timpul a stat în loc, iar fanii sunt curioși cum de reușește să arate atât de bine. Pentru că de-a lungul timpului a fost acuzată că ar avea operații estetice la nivelul feței, actrița le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram secretul ei. 


„Fac uneori masaje corporale cu aparate performante și îmi mențin naturalețea trăsăturilor cu cocktailuri de vitamine și/sau stimulatoare de producere de colagen. Dar 90% gena buna si trasaturi frumoase de la ai mei”, a spus Oana Zăvoranu pe InstaStory. 


Vedeta a postat și o fotografie cu ea din anul 1990 pentru a demonstra că nu există nicio diferență, iar trăsăturile le-a moștenit de la părinți. 


„Când ești frumos ești frumos din naștere. Eu în 1990. Nu am operații la față, semăn cu acum?”, a scris actrița în dreptul fotografiei. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel