Oana Zăvoranu, critici usturătoare la adresa Andreei Mantea: „Îi plac bărbații însurați”

Oana Zăvoranu și Andreea Mantea, sursa instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu și Andreea Mantea, sursa instagram

Oana Zăvoranu a ieșit din nou la atac! De data aceasta, bruneta a luat-o în vizor pe Andreea Mantea, pe care a făcut-o praf.

Oana Zăvoranu pare că nu are niciun gând să se oprească. Vedeta tună și fulgeră pe rețelele de socializare, acolo unde a aruncat mai multe săgeți usturătoare către mai multe vedete din showbiz-ul românesc. De data aceasta a venit rândul prezentatoarei TV, Andreea Mantea, la adresa căreia Oana Zăvoranu a avut doar critici dure.

Oana Zăvoranu a făcut-o praf pe Andreea Mantea!

În urma unui articol în care Andreea Mantea apărea alături de bărbații din viața ei, Oana Zăvoranu nu s-a putut abține și a început să o critice dur pe aceasta. Querida a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare cu Andreea Mantea în diferite ipostaze, unele interzise minorilor. Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu a menționat faptul că Andreea Mantea a avut o relație cu un bărbat însurat.

„ZERO. Lui Spayder Sâcâdâm îi plac bărbații însurați. Chiar dacă, pe lângă faptul că le lasă soțiile fără soți, le lasă și copiii fără tați. Așa da adevărat caracter…zero.
Alexandra era gravidă în 9 luni când ăsta a divorțat pentru Sâcâdâm de ea. Și ăsta acum apare pe la TV să vă dea exemplu de conduită și să vă recomande creme, ceaiuri, medicamente și tratamente…ăsta!
Caracter zero barat! Dar nu se șterg nici astea (fotografiile indecente cu Andreea Mantea, n.r.), nici bărbații căsătoriți cu soții însărcinate în luna a noua cu care nu s-a sfiit să se combine sau să îi pese că urmează să devină tați. O femeie serioasă pe care poți pune baza că are lucruri extrem de pertinente de zis, dat fiind ocupația ei de bază, judecând după poze de-astea care sunt cu duiumul (fotografii indecente cu Andreea Mantea, n.r.). Uite cine se dă acum mare doamnă și om de televiziune, vă ține predici despre moralitate, vă dă pilde și are dese accese de furie și isterie dacă cineva îndrăznețte să nu o asculte” a spus Oana Zăvoranu, despre Andreea Mantea, pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 18 ian 2021, 09:21 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience