Oana Zavoranu, bântuită de căsnicia cu Pepe. „Querida”, reacție furibundă în fața melodiilor fostului soț: „Ăsta este filmul meu”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Zăvoranu și Pepe
Descriere foto: Oana Zăvoranu și Pepe

O vorbă din bătrâni spune că, orice ai face în viața asta, de trecut nu poți scăpa. Deși, divorțată de 12 ani de Pepe, fantoma fostei căsnicii încă o mai bântuie pe Oana Zăvoranu.  

O vorbă din bătrâni spune că, orice ai face în viața asta, de trecut nu poți scăpa. Deși, divorțată de 12 ani de Pepe, fantoma fostei căsnicii încă o mai bântuie pe Oana Zăvoranu.  

Fire sociabilă și prietenoasă de fel, actrița are conturi pe aproape toate platformele de socializare, putând astfel să țină legătura cât mai strânsă cu fanii ei.

Dar cum celebritatea nu vine doar cu lapte și miere, iar urmăritorii nu sunt întotdeauna bine intenționați, zilele trecute, frumoasa brunetă a avut de-a face cu un incident mai puțin plăcut, pe contul ei de TikTok.

Aflată într-un live cu admiratorii ei, Oana s-a văzut pusă în fața unei provocări mai puțin obișnuite, atunci când Alin, un urmăritor de-al ei, i-a cerut să cânte celebra melodie „ Numai iubirea”, a lui Pepe. Conform wowbiz.ro, frumoasa brunetă nu a fost încântată deloc de propunere și a replicat, în stilul ei caracteristic: “Ce să fac eu?! Mai spune o dată. Ce să fac? Care melodie? Că eu nici nu îi știu melodiile. Ăsta este filmul meu. Ce treabă am eu? Eu nu știu să cânt. Eu joc, nu cânt. Nu știu din astea”. Bărbatul nu a vrut să renunțe așa ușor și a încercat să fredoneze melodia, doar că apriga brunetă l-a întrerupt, spunându-i clar că nu este interesată.

De unde această înverșunare?

Oana Zăvoranu a fost prima soție a lui Pepe, cei doi fiind căsătoriți între 2006 și 2011. Deși cei doi s-au iubit cu pasiune, odată cu despărțirea lor nu au întârziat să apară vorbele grele și replicile acide. Chiar dacă de la divorț au trecut ani buni și cei doi și-au refăcut viețile, securea războiului nu a fost încă îngropată, Oana declarând pe o rețea de socializare anul trecut că, „Pascu este cel mai neinteresant subiect pentru mine. Eu nu trăiesc în trecut, ci în prezent și în viitor”, potrivit spynews.ro. Conform aceleiași surse, Pepe o numea pe fosta sa soție, într-un interviu, cea mai mare greșeală a vieții lui.  

Un nou divorț la început de an

Deși viața focoasei brunete părea să intre pe un făgaș normal și își găsise fericirea în brațele lui Alex Ashraf, începutul acestui an aducea cu el vestea, că cei doi divorțează, Alex fiind văzut la brațul altei femei.

Chiar dacă cei doi mai avuseseră dificultăți în căsnicie, păreau să le fi depășit, Oana declarând la un moment dat, la Showbiz Report de la Antena Stars că: “ Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”. 

Chiar dacă zvonurile au ajuns și la urechile ei, Oana Zăvoranu a decis să nu ofere nicio replică. Totuși, aceasta a făcut o postare în mediul online, unde vorbește despre faptul că în prezent trece printr-o perioadă extrem de grea, dar și despre trădare.

„Trădarea și momentele grele pe care le traversez nu se referă și nu au legătură cu soțul meu. Ca să nu mai orbecăie presa și să fiți și voi corect informați (..)

N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în „prietenii” mizere și te lași furat de hoții care strigă „hoții”… sau de „frați și surori”, chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă!”, a scris vedeta pe InstaStory.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel