Oana Zăvoranu atacă din nou. O altă infuenceriță a intrat în "ghearele" brunetei: "Uite ce față și ce atitudine"

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Zăvoranu este de neoprit. Bruneta a lansat un nou atac la adresa unei cunoscute influencerițe.

Oana Zăvoranu pare că nu are niciun gând să se oprească din războiul pe care l-a pornit împotriva vedetelor din showbiz-ul românesc, dar și a influencerițelor. După ce a adus mai multe critici la adresa vedetelor autohtone, Oana Zăvoranu revine cu un nou atac. 

De data aceasta, Oana Zăvoranu și-a îdreptat criticile către o nouă influenceriță, Ioana Grama, urmărită pe rețelele de socializare de peste 400 de mii de oameni.

Oana Zăvoranu consideră că Ioana Grama face parte din rândul influencerițelor care vând pe internet oamenilor, "chinezării". Criticile brunetei la adresa influenceriței au venit în urma unor reclame făcute de Alina Ceușan la un brand de lenjerie pe care Ioana Grama îl deține.

„Ele vă atacă în haită. Se promovează între ele, astfel încât voi sunteți la propriu invadați și toate au numai mizerii de chinezării pe care vi le prezintă ca fiind mari creații(...) Ioana Grama asta e altă poamă, bună prietenă, tot influenceră peste noapte ca și ele. Toate astea sunt exact ca ciupercile… multe și nefolositoare„., a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu s-a luat și de tenul Ioanei Grama.

„Uite ce față are și atitudine de mare influenceră are și asta. Repet, toate prietene între ele, își promovează una alteia site-urile, pe care vând creații de pe AliExpress pe care voi le halite la sute de RONI.”, a mai spus Oana Zăvoranu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel