Oana Zăvoranu, atac dur la persoanele care îi vor răul. Ce le-a transmis vedeta: “Mulți cred că este ușor să fie în locul meu”

Data publicării:
Oana Zăvoranu, foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, foto Instagram

De-a lungul timpului, Oana Zăvornu a fost criticată de nenumărate ori. Acum, vedeta a răbufnit și le-a transmis un mesaj celor car îi vor răul.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bruneta este foarte sinceră și spune lucrurilor pe nume, chiar dacă asta înseamnă să stârnească un adevărat război. Și cum răutățile din jurul ei sunt la ordinea zilei, Oana Zăvoranu a decis să îi pună la punct pe cei care o critică. Aceasta le-a transmis un mesaj dur în care a precizat că nu este ușor să fie în locul ei și viața ei nu este una tocmai roz, dar face față tuturor problemelor care îi ies în cale.

''Muncesc, clădesc, transform, investesc, schimb, mut, creez, înlocuiesc, alerg, rezolv, invat si iubesc fiecare lucru, loc sau proiect unde imi pun amprenta si imi las energia. Daca esti vrednic, smart , luptator si gospodar lucrurile din jurul tau vorbesc despre asta…asa cum se vede si daca esti putoare, tâmp, rau si mizer. Pe fata unora se vede de la o posta viata pe care o duc…Cand faci bine, Dumnezeu are grija.

Cand esti hâd la suflet, nici o operație din lume nu te poate face frumos…Multi cred ca e ‘usor’ sa fie in locul meu…sa fie Oana. Stati ma cuminti, ca dar daca va dau gandurile si problemele mele, responsabilitățile mele, v-ar fi imposibil sa mișcati si ‘doar’ un deget si vi se ‘inmoaie’ instant ‘gladiolele’. Fiti ceea ce sunteti…Lasati ma figurile, ifosele, fitele si impresiile. Nu mai ‘suferiti’ ma de voi atata…fiti zilnic mai buni'', a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.

 

Oana Zăvoranu este noua consilieră de imagine a primarului Cristian Popescu Piedone

 

Oana Zăvoranu uimește din nou pe toată lumea cu noul ei post în cadrul Primăriei sectorului 5 al Capitalei. Vedeta este noua consilieră de imagine a lui Cristian Popescu Piedone.  După ce Oana Zăvoranu a postat mai multe fotografii în care apare alături de edil: „În vizită la viitorul meu ȘEF”, Cristian Popescu Piedone a confirmat pentru HotNews.ro că bruneta este noua consilieră a sa de imagine. 


Oana Zăvoranu nu va fi plătită pentru acest post, dar primarul sectorului 5 susține că va fi un sprijin de nădejde pentru el, mai ales că aceasta are o vastă experiență în lumea mediatică. 


”Oana nu are o necesitate de bani. Are o experiență vastă în domeniul TV. Îmi aduc aminte că acum 30 de ani când facea o emisiune la TVR am fost invitatul ei, ne cunoaștem de atunci. Am avut o relație foarte frumoasă de-a lungul timpului”, a declarat pentru HotNews.ro Cristian Popescu Piedone.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel