Oana Zăvoranu, atac dur la adresa lui Cătălin Botezatu. Ce mesaj i-a transmis bruneta

Data publicării:
Oana Zăvoranu, instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, instagram

După ce le-a declarat război mai multor influencerițe, Oana Zăvoranu aruncă în continuare săgeți către vedetele din showbiz-ul românesc.

Oana Zăvoranu nu-și pune lacăt gândurilor sale nici de data aceasta. Ba mai mult, și le expune chiar dacă asta ar însemna să arunce cu vorbe jignitoare la adresa celorlalte vedete. De data aceasta, săgețile au fost aruncate către Cătălin Botezatu. Întrebată de un fan pe rețelele de socializare despre ce părerea pe care o are despre faimosul creator de modă, Oana Zăvoranu a spus că, din punctul ei de vedere, Cătălin Botezatu ar trebui să se respecte mai mult și să facă reclamă la produse de calitate. Ba mai mult, bruneta a transmis că acesta ar trebui să-și promoveze mai mult creațiile proprii, în locul celor realizate de alți designeri faimoși: „Trebuie să se respecte mai mult și să nu mai facă reclamă la orice, așa cum ar trebui ca designer la nivelul lui să poarte/promoveze mai mult propriile creații, nu să poarte numai creatori celebri”, a scris Oana Zăvoranu, pe instagram.

Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu a menționat faptul că renumitul designer caută persoane doar atunci când are nevoie, dar în rest, este o persoană ok: „În rest... e ok ca om, doar că nu te caută decât atunci când are el nevoie...”, a scris bruneta pe rețelele de socializare.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel