Oana Zăvoranu, atac dur la adresa iubitei lui Speak: "Mi-e jenă de jena lui"

Data publicării:
Oana Zăvoranu, atac la adresa iubitei lui Speak, sursa instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, atac la adresa iubitei lui Speak, sursa instagram

Oana Zăvoranu nu are de gând să se oprească prea curând cu atacurile asupra vedetelor. De data aceasta, bruneta a luat-o în vizor pe iubita lui Speak.

Oana Zăvoranu este pusă serios pe treabă și pare că nu are de gând să se oprească în curând din atacurie asupra vedetelor de la noi, așa că nicio vedetă nu scapă de criticile ei prea ușor.

De data aceasta a venit rândul Cristinei Ștefaniei, iubita lui Speak, la adresa căreia Oana Zăvoranu a avut doar critici dure.

Oana Zăvoranu a organizat o sesiune de întrebări pe contul de instagram, acolo unde fanii au avut posibilitatea de a-i adresa vedetei diverse întrebări și curiozități. Un fan curios a întrebat-o pe Oana Zăvoranu care este părerea ei despre Cristina Ștefania. Răspunsul  „Queridei” a fost unul cu totul neașteptat. Vedeta a spus despre iubita lui Speak că face parte din influencerițele care vinde lucruri și recomandă, însă nu se ocupă cu nimic altceva.

"Cine mă? 'GINGI' cu gingiile ei și 'placa de faianță ' în loc de dinți? Sincer, mi-e jenă de jena lui. Am văzut că și asta vinde și recomandă tot și de fapt nu se ocupă cu NIMIC. Ăsta e un mod de viață la pielițele astea.", a scris Oana Zăvoranu pe instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel