Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Deliei: " I s-au urcat la cap banii..."

Data publicării:
Oana Zăvoranu și Delia, sursa instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu și Delia, sursa instagram

Oana Zăvoranu contiuă seria atacurilor, iar cea care a intrat acum în vizorul brunetei este nimeni alta decât Delia.

Oana Zăvoranu este de neoprit! Bruneta nu se oprește din criticatul vedetelor din showbiz-ul românesc. Desi multe dintre ele au atacat criticile sale în instanță, bruneta pare că nu vrea să se oprească aici, astfel că o altă vedetă de la noi a fost luată în vizorul Oanei Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, atac dur la adrea Deliei

Oana Zăvoranu a organizat o sesiune de întrebări pe contul de instagram, acolo unde fanii au avut posibilitatea de a-i adresa vedetei diverse întrebări și curiozități. Un fan curios a întrebat-o pe Oana Zăvoranu care este părerea ei despre Delia. Răspunsul  „Queridei” a fost unul cu totul neașteptat. Aceasta a mărtusirit că a avut o perioadă în care a plăcut-o pe Delia, însă acum, banii au schimbat-o foarte mult, motiv pentru care nu o mai urmărește.

Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu a spus că nu este de acord cu felul în care acesta se îmbracă, că nu mai este deloc feminină și că pune totul pe seama banilor pe care îi are Răzvan Munteanu, dar și pe contractele de la Antenă.

”Îmi plăcea, dar acum nu prea mult. E talentată, dar i s-a urcat rău la cap de când cu banii lu bărbată-su, băgatul în seamă de Antene și alții. Și și-o arde așa mai pe neînțeleasa și interesanta sau neinteresată de ce zice lumea dacă merge pe stradă în pijamale, nepieptănată, neîngrijită, șleampătă. Și are atitudine de cucu. Nu e genul meu de feminitate, nu îmi place ce văd că se întâmplă cu ea ACUM. Și mi-aș dori să redevină femeia îngrijită care se respectă prin ținută și atitudine și, automat, și pe cei din jur. Eu una nu o pot urmări, mă obosește și îmi dă un vibe ciudat, de turbulență gravă. Sorry pentru fanii ei neînțeleși și sleampezi ca ea” , a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel