Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Daianei Anghel, Adelinei Pestrițu și Oanei Roman: ”Îi mai daţi ceva de făcut că e sătulă de făcut nimic”

Data publicării:
Sursa: instagram/colaj foto
Descriere foto: Sursa: instagram/colaj foto

Oana Zăvoranu continuă războiul împotriva vedetelor din România. De data aceasta, bruneta le-a luat în vizor pe Daiana Anghel, Adelina Pestrițu și Oana Roman.

Oana Zăvoranu pare că nu are niciun gând să se oprească din războiul pe care l-a pornit împotriva vedetelor din showbiz-ul românesc, dar și a influencerițelor. După ce a adus mai multe critici la adresa vedetelor autohtone, Oana Zăvoranu revine cu un nou atac. De data aceasta, Oana Zăvoranu și-a îndreptat criticile către Daiana Anghel, Adelina Pestrițu și Oana Roman.

Prima vedetă luată la rost de Oana Zăvoranu a fost Daiana Anghel. Bruneta a criticat-o pe aceasta, după ce a publicat o fotografie pe rețelele de socialziare, unde culoarea gâtului este diferită față de culoarea de pe față, cel mai probabiul din cauza fondului de ten.

“Numai la “Skin curu” ai fond de ten cu zece nuanţe mai închis decât restu’ corpului. Ea este “skin curu”, o “expertă” în ale tenului alături de buna ei prietenă Câh. Da, este noul trend care e “viaţă”… să pară că capu nu e din acelaşi film cu corpul”, a scris Oana Zăvoranu pe InstaStory.

 

A doua vedetă luată în vizor de Oana Zăvoranu este Adelina Pestrițu. Aceasta a atacat-o dur pe vedetă, după ce și-a întrebat urmăritorii de pe instagram ce și-ar dori să vadă din dulapurile ei.

 

“Pentru că are “ff multă treabă” şi se “perfecţionează”, Pinocchio vrea să vă arate orice.. şi când am zis orice e chiar orice… ace, brice şi carice… doar doar îi mai daţi ceva de făcut că e sătul de făcut nimic”, a mai scris Oana Zăvoranu.

 

Ultima vedetă atacată de către brunetă este Oana Roman. Oana Zăvoranu o acuză pe soția lui Marius Elisei că pozele de pe rețelele de socializare diferă foarte mult de realitate și că minte oamenii că a slăbit.

 

“Şi în incheiere “o poză” “trucată” de mine, că sunt pe “combinaţie” cu ăştia din presă”. Peppa Pig e slabă şi frumoasă de la crema de melc… În rest totul e de la “lumini şi umbre””, a mai scris Oana Zăvoranu pe InstaStory.

 

 

Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

 

Recent, Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, au plecat într-o binemeritată vacanță în Poaiana Brașov. Cei doi au petrecut momente frumoase împreună și s-au filmat la un renumit restaurant din Poiana Brașov. Cei doi le-au arătat și urmăritorilor pe rețelele de socializare cu ce preparate s-au delectat, menționând și restaurantul în postările lor. Din acest lucru, urmăritorii celor doi au dedus că vedetele au făcut barter cu localul. 

Acest lucru a scos-o din sărite și pe Oana Zăvoranu, care i-a numit „nehaliți”.  Bruneta consideră că cei doi au promovat restaurantul respectiv, doar pentru a primi mâncare gratis.   

„Nehaliții! Lupii mă! Moca… Vezi că te îneci, încet. Mănâncă, nu răbda, ca acasă! Vezi că ea halește tot până faci tu story”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul mai multor capturi de ecran în care apar cei doi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel