Oana Zăvoranu, atac dur la adresa Andreei Marin. Cătălin Măruță a rămas surprins: ”În momentul ăla mai poți să fii divă?”

Data publicării:
Oana Zăvoranu și Andreea Marin, colaj foto/ sursa instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu și Andreea Marin, colaj foto/ sursa instagram

Oana Zăvoranu și-a spus părerea sinceră despre Andreea Marin. Bruneta a criticat-o pe  „Zâna Surprizelor” pentru activitatea ei din mediul online.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Zăvoranu este una dintre cele mai sincere și directe vedete din showbizul românesc. Bruneta este deja cunoscută pentru criticile pe care le aduce vedetelor din România, care promovează diverse produse pe paginile lor de socializare. Cea care a intrat acum în lupa vedetei este chiar Andreea Marin. 

 Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Oana Zăvoranu nu s-a putut abține și a criticat-o pe „Zâna Surprizelor”  pentru produsele la care face reclamă pe rețelele de socializare.

”Când faci reclamă la ceva care nu te umilește, atunci e ok. Când eu sunt cu priza în mână, dar atunci când mă contactezi zici că ai 300 de asistente, nu e ok. Marin (n.r. – Andreea Marin) face reclame la perii de WC. Am murit în momentul ăla. De ce nu spui: „Mie îmi place să mă cufuresc și de aia folosesc?” Pai, în momentul ăla mai poți să fii divă?”, a spus Oana Zăvoranu în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

Oana Zăvoranu are de luat 15.000 de euro de la Luis Lazarus

 

Vedeta a declarat că a căștigat procesul cu Luis Lazarus, după ce acesta a nimit-o  „asasină”. Acum, Oana Zăvoranu are de recuperat daune de 15.000 de euro, pe care Lazarus trebuie să i le plătească.

”Nu am bani de dat, ci am mulți de recuperat. Am mulți escroci care m-au ciordit și printre el este și Vasilica Tuturiga, care îmi datorează bani si nu pot sa-l execut. Am hotărâre judecătorească, m-a făcut asasină peste tot. Am de recuperat 15 mii de euro. Nu-l cunoasteți dupp numele asta, pentru că îi este rușine de el. El se numește Luis Lazarus și are un proces întreg pierdut. Procesul s-a încheiat acum câteva luni. Cum să ai tupeu, când ești un neica nimeni, să zici că vrei să faci, să dregi?”, a mai spus Oana Zăvoranu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel