Oana Zăvoranu, ANUNȚ neașteptat. Diva este noua consilieră de imagine a primarului Cristian Popescu Piedone

Data publicării:
Oana Zăvoranu și Cristian Popescu Piedone, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu și Cristian Popescu Piedone, sursa foto Instagram

Oana Zăvoranu a primit un post în Primăria Sectorului 5 al Capitalei. Cristian Popescu Piedone a numit-o consiliera lui de imagine. 

Oana Zăvoranu uimește din nou pe toată lumea cu noul ei post în cadrul Primăriei sectorului 5 al Capitalei. Vedeta este noua consilieră de imagine a lui Cristian Popescu Piedone. 


După ce Oana Zăvoranu a postat mai multe fotografii în care apare alături de edil: „În vizită la viitorul meu ȘEF”, Cristian Popescu Piedone a confirmat pentru HotNews.ro că bruneta este noua consilieră a sa de imagine. 


Oana Zăvoranu nu va fi plătită pentru acest post, dar primarul sectorului 5 susține că va fi un sprijin de nădejde pentru el, mai ales că aceasta are o vastă experiență în lumea mediatică. 


”Oana nu are o necesitate de bani. Are o experiență vastă în domeniul TV. Îmi aduc aminte că acum 30 de ani când facea o emisiune la TVR am fost invitatul ei, ne cunoaștem de atunci. Am avut o relație foarte frumoasă de-a lungul timpului”, a declarat pentru HotNews.ro Cristian Popescu Piedone.


Oana Zăvoranu a fost și membră a partidului PRM, fondat de Corneliu Vadim Tudor. În anul 2008, vedeta spera la un post de deputată sau senatoare, dar a renunțat în timp la această idee. Iată că acum vechile ei înclinări spre lumea politicului au revenit și este noua consilieră de imagine a primarului Cristian Popescu Piedone. 


Oana Zăvoranu a dezvăluit care este secretul ei pentru o siluetă de invidiat


Pentru Oana Zăvoranu timpul a stat în loc, căci la 48 de ani vedeta are o siluetă de invidiat și o frumusețe răpitoare. Chiar dacă nu face eforturi mari pentru a se menține atât de bine, Oana spune că nu mănâncă seara, dar nu ezită să își satisfacă micile plăceri culinare. 


„Nu mică mi-a fost mirarea când unii dintre cei cu care m-am întâlnit la malul mării m-au întrebat direct la ce dietă apelez de reuşesc să mă ţin atât de bine! Ce să le spun, ce să le răspund, când eu ştiu foarte bine că nu am vreuna?! Pur şi simplu fac ce-mi place!”, a declarat Oana Zăvoranu pentru impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel