Oana Zăvoranu, amenințată cu un cuțit în plină stradă. Ce a pățit vedeta în vacanță: "Îi fac plângere penală"

Data publicării:
Oana Zăvoranu, foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, foto Instagram

Oana Zăvoranu a trecut prin momente tensionate, chiar în drum spre vacanță. Vedeta a oferit și primele declarații despre incident.

Oana Zăvoranu și soțul ei, Alex Ashraf au trecut prin momente de groază, chiar în vacanță. Cei doi au fost amenințați cu cuțitul în plină stradă. Imediat, vedeta a plecat spre secția de poliție, unde vrea să depună plângere penală împotriva individului care a amenințat-o pe ea și soțul ei.  Se pare că totul a început când soțul brunetei a vrut să intre în depășire pe linie discontinuă.

„Sunt la poliţie. Îi fac plângere penală unui dement care a ieşit cu cuţitul la noi în trafic la ieşirea din Azuga. La un moment dat când a vrut Alex să intre într-o depăşire pe linie discontinuă să înaintăm în coloană, un psihopat a pus maşina perpendicular în faţa noastră, pe linia opusă şi a ieşit cu cuţitul la noi.", a declarat Oana Zăvoranu în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

 

 

Oana Zăvoranu, atac dur la persoanele care îi vor răul

 

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bruneta este foarte sinceră și spune lucrurilor pe nume, chiar dacă asta înseamnă să stârnească un adevărat război. Și cum răutățile din jurul ei sunt la ordinea zilei, Oana Zăvoranu a decis să îi pună la punct pe cei care o critică. Aceasta le-a transmis un mesaj dur în care a precizat că nu este ușor să fie în locul ei și viața ei nu este una tocmai roz, dar face față tuturor problemelor care îi ies în cale.

''Muncesc, clădesc, transform, investesc, schimb, mut, creez, înlocuiesc, alerg, rezolv, invat si iubesc fiecare lucru, loc sau proiect unde imi pun amprenta si imi las energia. Daca esti vrednic, smart , luptator si gospodar lucrurile din jurul tau vorbesc despre asta…asa cum se vede si daca esti putoare, tâmp, rau si mizer. Pe fata unora se vede de la o posta viata pe care o duc…Cand faci bine, Dumnezeu are grija.

Cand esti hâd la suflet, nici o operație din lume nu te poate face frumos…Multi cred ca e ‘usor’ sa fie in locul meu…sa fie Oana. Stati ma cuminti, ca dar daca va dau gandurile si problemele mele, responsabilitățile mele, v-ar fi imposibil sa mișcati si ‘doar’ un deget si vi se ‘inmoaie’ instant ‘gladiolele’. Fiti ceea ce sunteti…Lasati ma figurile, ifosele, fitele si impresiile. Nu mai ‘suferiti’ ma de voi atata…fiti zilnic mai buni'', a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel