Oana Zăvoranu a vrut să se sinucidă. Care este motivul pentru care bruneta a recurs la acest gest: ”Am fost resuscitată de mai multe echipe de medici”

Data publicării:
Oana Zăvoranu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, sursa foto Instagram

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai grea perioadă din viața ei. Vedeta a fost la un pas de moarte, după ce a vrut să își pună capăt zilelor.

Oana Zăvoranu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. Vedeta a mărturisit că, după divorțul de Pepe și scandalurile cu mama sa, respectiv cu vrăjitoarele, a simțit că nu mai poate merge înainte și a încercat să se sinucidă. 

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a vorbit deschis despre această cumpănă din viața ei. Vedeta a recunoscut că a încercat să-și încheie socotelile cu viața și că a fost salvată de către medici pe ultima sută de metri.

”A fost foarte real, deși mi-am auzit ulterior anumite, mi-au trecut pe la urechere că ar fi fost regizat. Nimic din viața mea, nimic nu a fost regizat. S-a întâmplat pe luna decembrie 2012, fuseseră arestare vrăjitoarele, îmi luasem de pe suflet această povară și ieșisem cu bine din acest hop al vieții mele, dar ceva în interiorul meu a clacat.

Am simțit în acel moment că nu mai pot să duc, era prea mult, mai mult decât putea să ducă un om pe picioare. Într-un moment de lașitate, dar sincer, îți trebuie mult curaj să faci asta. Am apăsat pe trăgaci, am ajuns în timp util și am fost resuscitată de mai multe echipe de medici și am trăit în continuare”, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

 

Oana Zăvoranu a mărturisit că divorțul de Pepe, dar și scandalul cu mama ei și cu vrăjitoarele au dus-o în punctul în care a simțit că nu mai poate, însă Dumnezeu a salvat-o și a avut un alt plan pentru ea.

”Eram singură, epuizată, stoarsă de puteri, la finalul unei lungi lupte duse cu fostul soț, cu mama, cu vrăjitoarele. Pur și simplu am ajuns la o contorizare a mea, unde am considerat că este prea mult pentru mine și într-un mod laș... nici nu mă mai interesa ce urmează. Așa am considerat eu. Dumnezeu a vrut să continui și are un plan cu fiecare dintre noi”, a mai spus ”Querida”.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel