Oana Zăvoranu a fost dată de gol! Câte operații estetice are vedeta

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Zăvoranu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, sursa foto Instagram

Oana Zăvoranu este cea care militează pentru frumusețea naturală și le pune la zid pe toate vedetele care au apelat la medicul estetician. 

Chiar dacă Oana Zăvoranu este cea care le judecă aspru pe vedetele din România care apelează la operațiile estetice, chiar este cea care a mers de câteva ori la medicul estetician. Vedeta a fost dată de gol chiar de doctorul care a făcut-o să arate fix cum și-a dorit. 


„În momentul în care a venit la mine, Oana era o fată frumușică, albă și extrem de simpatică. A vrut să își facă niște intervenții pentru că avea niște complexe la nivelul picioarelor. Prima operație pe care i-am făcut-o a fost în trei etape: o liposucție la genunchi, o liposucție la coapse și apoi un transfer de grăsime la gambe. I-am îngroșat gambele care erau foarte subțiri. A doua operație a fost la șold. Oana era foarte deranjată de felul în care arăta, se considera grasă și a vrut neapărat să fie băț. M-am conformat și i-am scos grăsimea inestetică din șolduri”, a declarat, în urmăcu ceva timp, esteticianul Marek Vâlcu.


Oana Zăvoranu și-a făcut câteva intervenții chirurgicale și la nivelul feței. Chiar dacă arată excelent la 47 de ani, actrița vrea să arate impecabil. 


„Pentru cei care nu știu, i-am făcut Oanei intervenții și la nivelul feței. A venit să îmi spună că nu e mulțumită de nimic și să îi fac ceva. I-am pus fire în obraz, un lifting cu fire, astfel că obrazul nu i-a mai căzut de la nopțile nedormite și de la alimentația haotică. Nu a fost mulțumită numai de lifting, așa că i-am pus și botox la nivelul ochilor”, a mai spus medicul estetician. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel