Oana Zăvoranu a dat-o de gol pe Oana Roman. Dovada, interviul de la DC News și DC Medical

Data publicării:

Oana Roman a intrat iar în vizorul Oanei Zăvoranu. 

Oana Zăvoranu nu o scapă deloc din ochi pe Oana Roman. Recent, fiica lui Petre Roman a postat pe rețelele de socializare un clip în care îi învață pe internăuți cum se stă pe scaun cu eleganță. Din învățăturile vedetei aflăm că nu e corect să stai picior peste picior atunci când ești îmbrăcată în rochie.

"Niciodată nu se stă picior peste picior", subliniază Oana Roman în clipul video.

 

După micul curs de „bune maniere” al vedetei, Oana Zăvoranu a făcut câteva „săpături” și a descoperit că fiica lui Petre Roman nu ține cont nici ea de regulile pe care le predică. 

Oana Zăvoranu a dat drept exemplu apariția Oanei Roman din emisiunea Interviurile DC News și DC Medical, realizată de Georgiana Ioniță, când fiica lui Petre Roman a stat picior peste picior, exact așa cum ea NU recomandă. 

 

„Când pui în practică tot ce îi înveți pe alții”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul imaginii în care Oana Roman își încalcă propriile reguli. 

 

 

 

Mărul discordiei dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu

 

Oana Roman și Oana Zăvoranu duc un război de ceva vreme. În timp ce Oana Roman e mai tăcută când vine vorba de disputa dintre cele două, Oana Zăvoranu nu s-a sfiit să arunce cuvinte grele la adresa fiicei lui Petre Roman, în repetate rânduri. Acum, fosta soție a lui Pepe face lumină și dezvăluie care este mărul discordiei. 

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Acasă la Măruță, Oana Zăvoranu  a dezvăluit care este motivul pentru care ea și Oana Roman nu se înțeleg. 

 „Ea undeva e soră dintr-o altă mamă cu Pepe. Ea m-a văzut întotdeauna, din păcate pentru ea, ca pe o rivală. (…) Ea chiar și pe la vreo 90 de ani mai speră. Știi că speranța moare ultima. Bănuiesc că de acolo i se trage ei… Speră că îi va aranja Pepino părul, i-l va da după urechi”, a declarat Oana Zăvoranu în podcastul lui Măruță.

 

Ce spunea Oana Roman despre răutățile încasate în ultimii 20 de ani


Oana Roman a vorbit, la interviurile DC Medical și DC News, despre cum a trecut peste răutățile care i-au fost adresate în ultimii 20 ani și cum au influențat-o toate acestea. 


 
Oana Roman s-a trezit în lumina reflectoarelor chiar în adolescență. Fiind fiica unui om politic extrem de mediatizat, Petre Roman, vrând nevrând, viața ei a devenit subiect de știre. Nu numai viața, însă, ci și silueta. 

"M-a expus foarte mult și m-a supus în același timp, unui fenomen care, din păcate, în România, este foarte prezent. Nu numai în legătură cu persoanele care sunt supraponderale ci în general, cu persoanele care sunt alt fel, din foarte multe puncte de vedere. Public shame-ul, adică această umilire publică a oamenilor, din păcate, este un fenomen de foarte mare amploare în România, extrem de prezent, la toate nivelele și în toate discursurile. Sunt foarte mulți oameni care suferă din cauza acestui fenomen. Eu am avut parte din plin de asta, încă de când eram foarte tânără și "am înghițit" peste 20 de ani de umilință publică, de jigniri, de vorbe urâte, de glume, de bancuri, de agresiuni verbale extrem de grave", povestea Oana Roman în interviul de la DC Medical de anul trecut. 

Oana Roman trage un semnal de alarmă asupra pericolul din spatele acestor atacuri care, la prima vedere, pot părea inofesive. 

"Agresiuni verbale care, în anumite cazuri sunt cumva mai periculoase, și lasă urme mai adânci decât cele fizice. Nu sunt mai puțin dăunătoare decât agresiunile fizice. Pot duce la depresii foarte grave, pot duce la suicid în foarte multe cazuri. Persoanele supraponderale, în general, sunt supuse acestui tip de bullying și acestui tip de umilință publică", a explicat aceasta. 

 

Cum a trecut peste 

 

Oana mărturisește că a reușit să treacă peste toate aceste răutăți datorită educației primite și a forței pe care mama sa i-a insuflat-o. Însă, recunoaște că nu i-a fost ușor. 

"Norocul meu a fost că vin dintr-o familie în care am primit o anumită educație, că am o mamă cu un caracter extrem de puternic și care mi-a transmis foarte multe informații, mi-a transmis foarte multă putere, am o zofie foarte puternică, sunt berbec, ceea ce a contat foarte mult și am primit cumva, de la Dumnezeu, puterea de a trece peste toate aceste lucruri. Foarte multă lume m-a întrebat cum am reușit să trec peste lucrurile astea, cum am putut să merg mai departe, cum am putut să nu cad într-o gravă depresie. 

Eu am trecut prin grave depresii, dar niciodată acestea nu au fost cauzate de problema kilogramelor în plus, ci de cu totul alte probleme care s-au întâmplat în viața mea. 

Nu a fost  deloc simplu. Cred că sunt, probabil, singura persoană publică din România, care timp de peste 15 ani a fost supusă unei capmanii de denigrare, continuă, constantă și aproape zilnică, pe toate canalele media și online din țara asta. 

A fost extrem de greu pentru mine. Mai ales că eu nici nu am răspuns niciodată acestor atacuri. Nu am intrat în polemică cu aceste persoane, nu le-am răspuns, nu i-am băgat în seamă. Am dus cu mine chestia asta, cât am putut eu de onorabil", a mărturisit vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel