Oana Zăvoranu, un nou atac dur la adresa Biancăi Drăgușanu: "Te mănâncă plasticul"

Data publicării:
Oana Zăvoranu, instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu, instagram

Oana Zăvoranu pare că nu are niciun gând să oprească războiul dintre ea și Bianca Drăgușanu. După ce blondina i-a adresat Oanei Zăvoranu cuvinte grele, aceasta a răbufnit fără să mai țină cont de consecințe.

Oana Zăvoranu tună și fulgeră în mediul online, după ce Bianca Drăgușanu a ieșit și ea la atac și nu s-a sfiit să spună ce crede despre cea care anumit-o în fel și chip. În urmă cu o zi, blondina a făcut un video pe contul ei de Instagram, în cadrul căruia a vorbit despre Oana Zăvoranu și a făcut-o nesimțită și prefăcută.

”Tot stau și reflectez dacă să consum din energia mea prețioasă pentru una care este o naturală și o prețioasă ea și o deșteaptă. Și da, de naturală este foarte naturală. Ești naturală și în cerul gurii, acolo ești cea mai naturală. M-ai impresionat, nu mai pot! Oare să zic sau să nu zic despre tine, nu meriți atenția mea, ești prea perversă și nesimțită și ești foarte prefăcută, dar lumea știe deja. Naturalo în cerul gurii, nebuno care ești nebună. Norocul multora este că eu chiar am treabă, nu o ard așa, să stau să urmăresc ce fac toate româncele noastre frumoase care se descurcă. Eu chiar am treabă, eu alerg de dimineața până seara, eu nu fac pe moca nimic. Nimic!”, a spus Bianca Drăgușanu, pe contul ei de instagram.

Enervată la culme de fosta soție a lui Alex Bodi, Oana Zăvoranu a făcut-o în fel și chip și a spus tot ce i-a trecut prin cap despre aceasta.

”Când îți expiră plasticurile?(...) Te bagi în seamă că îți e foame rău, că nu te bagă nici @!*% în seamă. Te mănâncă plasticul? Te scarpină 'sora' ta de te bag în reparări capitale, că drac ca mine nu ai întâlnit tu”, a scris Oana Zăvoranu plină de nervi pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel