Oana Zăvoranu, un nou atac incredibil. Ramona și Monica Gabor, noile ținte ale brunetei

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Zăvoranu a umplut rețelele de socializare cu ironiile și săgețile aruncate vedetelor din showbiz. Deși lucrurile păreau că s-au liniștit, iată că bruneta și-a găsit alte victime.

Face ce face și ajunge din nou în atenția tuturor! După ce Pepe și-a anunțat divorțul, diva pare de neoprit în critici la adresa persoanelor publice din România. După Raluca, Oana Roman, Andreea Marin, Adelina Pestrițu, alte două vedete sunt puse la punct. Este vorba despre fosta doamnă Columbeanu și sora ei, Ramona Gabor. Așa cum obișnuiește, Oana Zăvoranu a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri din partea fanilor ei, iar aceștia și-au exprimat curiozitatea cu privire la părerea brunetei despre cele două dive. Când a venit întrebarea despre Ramona Gabor, Oana Zăvoranu a răspuns printr-o fotografie compromițătoare cu aceasta, alături de un mesaj uluitor: "Sunt doar cu domni generoși după ele și fomiță în glandă. Ce să vezi? Nici urmă de afaceri, băi nene. Vă vine să credeți că sunt șocată?", s scris Oana Zăvoranu în dreptul fotografiei cu Ramona Gabor.

 

Nici fosta doamnă Columbeanu nu a scăpat din ghearele Oanei Zăvoranu, mai ales că între cele două au mai existat conflicte în trecut, iar unul dintre ele a fost atunci când Oana Zăvoranu a și scos-o, în direct, din platoul emisiunii pe care a prezentat-o cu mulți ani în urmă: "Nu mai puneți botul la imagini opulente sau viața bună. Totul e fake la astea, de la ce postează, la ce pretind. TOT! Căscați bine ochii, că nu tot ce zboară se mănâncă", a mai scris Oana Zăvoranu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel