Oana Zăvăranu iese din nou la atac: ”Pe toate le vedeți cu mâna întinsă”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Zăvoranu, captură foto, YOUTUBE
Descriere foto: Oana Zăvoranu, captură foto, YOUTUBE

Oana Zăvoranu nu se oprește să critice vedetele din showbiz-ul  românesc. De data aceasta nu a mai scăpat nimeni de sub ochii ei

Ca Oana Zăvoranu nu este nimeni. De o bună perioadă de timp, și-a luat în serios noua postură de critic al vedetelor de la noi, dar și al vedetelor din străinătate.  De data aceasta Oana nu a mai mai luat la rost pe nimeni, absolut pe nimeni, mai mult, aceasta le-a luat la rost pe toate, fără să de-a un nume cu exactitate. 

”Pe toate le vedeți cu o mână așa întinsă. De ce întinzi mâna. Adică nu ai și tu ceva... de fapt îți zboară mână..tu îmi arăți așa și pe de altă parte..hai dă-mi și mie, hai dă-mi și mie te rog. Dă-mi și mie ce ai pe acolo. Orice aveți. Păi ce ai vrea să-ți dăm? Păi uite mi-a zburat ochii la niște flori. Dă-mi florile alea. Păi și ce mai aveți? Niște ovăz. Dă-mi și mie. Altceva, ce mai aveți? Păi ceaiuri avea....Păi și alea la ce sunt bune....”, a spus vedeta într-un videoclip pe canalul ei de Youtube.

 

Însă asta nu este tot. Oana Zăvoranu a continuat critica în ceea ce privesc persoanele care fac promovare la anumite produse. 

”Ești îmbalonată, că ele nu ci balonată, aceste drajeuri te ajută să scapi de gaze. Toate care sunt pe acest pământ, aceste influencere, vând gogoși. Absolut toate. Și apoi aveți probleme de sănătate, probleme cu tenul și așa mai departe”, a mai adăugat Oana. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel