Oana Roman va ajunge pe masa de operație. Vedeta a dat toate detaliile despre intervenție: "În noiembrie sunt programată. Sunt pregătită"

Data publicării:
Oana Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa instagram

Oana Roman le-a dezvăluit fanilor că se va opera în curând. Vedeta a mărturisit că este pregătită să facă acest pas.

În ultimele luni, Oana Roman a dat jos mai multe kilograme. După mai multe investigații, medicii i-au recomandat vedetei să facă o operație de abdominoplastie. Aceasta a oferit toate detaliile despre intervenția programată în luna noiembrie.

“Eu în zona abdomenului am o plasă și o operație cu o tăietură foarte mare și urâtă. Nu am voie să fac nici proceduri în acea zonă, pentru că acolo organele trebuie să stea liniștite. Eu sunt tăiată de deasupra buricului până jos, de sus în jos.

Tăietura va dispărea în urma operației pe care o voi suferi, pentru că bucata respectivă de piele se taie. Și buricul e tăiat. Trebuie făcută o operație estetică un pic. O voi face la privat. În luna noiembrie sunt programată la operație. Am făcut toate analizele și un CT. Sunt pregătită!”, a declarat Oana Roman, la un post de televiziune.

 

Totodată, Oana Roman a ținut să precizeze faptul că a trecut ceva timp de când nu a mai trecut prin proceduri de slăbire, reușind să dea jos din kilograme după un regim strict recomandat de către medici.

“Eu am continuat să slăbesc anul acesta, deși proceduri nu mai fac din martie. Am făcut doar fasting. 16 ore nu mănânc, opt ore mănânc. Beau ceai, că mă ajută să nu-mi fie foame. Am slăbit vreo 20 de kilograme. Acum intru în măsura 42-44. Am pornit de la XXXL, măsura 50. Acum îmi iau haine măsura L. Nu vreau să am mai puțin de 70 de kilograme. Nu vreau să-mi cadă fața!”, a mai spus Oana Roman.

 

Ce i-au interzis medicii Oanei Roman

 

Recent, vedeta le-a mărturisit fanilor că a mers la un medic penumolog, asta după ce în trecut a avut câteva probleme de sănătate. După câteva investigații, Oana Roman le-a povestit fanilor că nu are probleme de sănătate grave, însă medicii i-au recomandat să se lase de fumat, astfel lucrurile se vor complica. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că are o tuse tabacică cronică, iar fumatul nu face decât să îi agraveze starea de sănătate.

”Am fost la doctor. Nu sunt probleme mari, dar...trebuie să mă las de fumat pentru că am o tuse tabacică cronică”, le-a spus Oana Roman fanilor pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel