Oana Turcu, soția lui Cristi Brancu, a ajuns de urgență la spital, în Dubai: „Nu am dormit toată noaptea”. Ce a pățit chiar înainte de Înviere

Data publicării:
Sursa foto: Cristi Brancu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cristi Brancu, Instagram

Oana Turcu, soția lui Cristi Brancu, a ajuns de urgență la spital, în Dubai, chiar în ziua de Paște.

Oana Turcu și Cristi Brancu au petrecut Paștele în Dubai, alături de fiul lor, Tudor. Deși se așteptau să aibă parte de o vacanță binemeritată și de sărbători liniștite, soția lui Cristi Brancu a întâmpinat câteva probleme. Chiar înainte de Înviere, Oana Turcu a mers în baia hotelului din Dubai pentru a-și spăla părul, așa că a folosit produsele pe care le-a găsit acolo.

Oana Turcu, soția lui Cristi Brancu, a ajuns de urgență la spital, în Dubai

Ceea ce a urmat a fost un adevărat coșmar. După ce și-a spălat părul cu șamponul din hotel, Oana Turcu a început să simtă mâncărimi îngrozitoare și usturimi la ochi, iar starea ei s-a înrăutățit pe parcursul nopții.

„Dragile mele, atenție maximă când ajungeți într-un hotel sau într-un loc pe care nu îl cunoașteți și folosiți produse cosmetice pe care nu le-ați mai folosit până în acel moment, aveți grijă mare! Eu am folosit aceste șampoane și am pățit ce nu am mai pățit niciodată și anume, habar nu am ce s-a întâmplat, că după ce m-am spălat pe păr cert este că am început să am mâncărimi îngrozitoare de ochi, mă usturau ambii ochi. Nu am dormit toată noaptea! Acum o zi, chiar înainte de Înviere”, a mărturisit Oana Turcu în mediul online.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oana Turcu Brancu (@oana_turcu)

Te-ar putea interesa și: Maria Cârneci a dat cărțile pe față. Cu cine nu ar cânta niciodată cântăreața de muzică populară: „Nu aș accepta”

„A început să îmi curețe ochiul, mi-a făcut tot felul de spălături, mi-a pus tot felul de soluții și de picături”

După o noapte și o dimineață de coșmar, în care a încercat să-și calmeze disconfortul, să se spele pe față și să-și pună comprese pe ochi, Oana Turcu a decis să caute ajutor medical.

„După o noapte de coșmar, după o dimineață de coșmar în care am încercat să mă spăl pe față, să-mi pun comprese, ceea ce înțeleg că nu a fost atât de bine pentru că nu trebuie să faci propria medicație ci neapărat să mergi la medic, am ajuns la spitalul de urgență aici, în Dubai, la oftalmologie. Vă arăt acum și rețeta și ce am obținut de la medic, cert este că am avut noroc de un medic indian, absolut extraordinar. A început să îmi curețe ochiul, mi-a făcut tot felul de spălături, mi-a pus tot felul de soluții și de picături, mi-a dat acasă medicație. Efectiv curgeau lacrimile șiroaie, pentru că ochiul avea tendința să curețe ceea ce fusese rău în el și anume chimicalele din acel șampon pentru păr. Sunt bine acum!

Recunosc că iau în continuare medicamente și  picături din oră în oră, dar sunt bine. Am întrebat dacă mă pot spăla pe cap pentru că simțeam nevoia și mă spăl pe păr, le aveam la mine, dar asta e tendința omului să folosim ce avem la îndemână. Gata, la coș cu el, s-a terminat cu produsele pe care nu le cunoaștem, care conțin tot felul de conservanți, de chimicale. E normal ca într-un hotel prețul să fie foarte mic, iar produsul nu are cum să fie foarte bun. Sunt aici cu produsele mele. Revin la ele pentru că niciodată nu am avut niciun fel de problemă. Totul va fi bine!”, a mai spus OanaTurcu.

Te-ar putea interesa și: Carmen Tănase, mărturisiri surprinzătoare despre teama de moarte: „Te uită lumea imediat. Se zice că actorii sunt nemuritori, dar nu este așa”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel