Oana Sîrbu, cu sufletul zdrobit după moartea părinților: „Trebuie să trec prin tumultul acesta”

Oana Sîrbu a vorbit despre durerea cu care trăiește după ce și-a pierdut ambii părinți. 

Oana Sîrbu, una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică ușoară s-a numărat, luni, de la ora 17:00, printre invitaţii Lianei Stanciu în emisiunea „În direct cu viaţa”, la TVR 2. Solista a vorbit despre relaţia cu fiul său, Alexandru (13 ani) dar şi despre perioada mai grea prin care a trecut şi în care a pierdut oameni dragi.

Vedeta și-a pierdut ambii părinți, în decurs de 1 an.  Mama ei s-a stins din viață în 2020, din cauza unor probleme grave de sănătate, iar tatăl ei la finalul lui 2021. 

„Fac bine, mă încarc cu bine pentru că trebuie să trec prin tumultul acesta care ne înconjoară pe toţi. După tristeţi acumulate în ultimii 2-3 ani, în care am pierdut oameni dragi şi apropiaţi din familie, am constatat că, cu cât trece timpul, unele lucruri se pierd, iar altele se accentuează. Fiind un om cinstit cu mine şi cu cei din jur, le trăiesc şi le las să se ducă. În această perioadă merg la concerte, la spectacole şi cânt cu trupa mea Trio Puiu Pascu şi am spectacole la Tetrul Constantin Tănase”, a declarat Oana Sîrbu în emisiunea „În direct cu viaţa”, la TVR 2.

Oana Sîrbu scrie în jurnale

„De mică făceam asta şi păstrez şi acum albume cu fotografii cu mine când eram copil, oracolele cu amintiri din şcoală sau caietele cu primele mele cântece, de când eram micuţă. Le am şi pe cele de la Şcoala Populară de Artă, unde am ajuns pe la 16 ani. I le-am arătat şi fiului meu, Alexandru, care este în clasa a VII a, dar încerc să nu îl sufoc cu aceste amintiri pentru că generaţiile de acum nu prea le înţeleg. Ei se uită toată ziua pe tabletă şi sunt învăţaţi cu tehnologia care, sincer mie nu prea îmi e familiară. Cum apuc să învăţ ceva nou, se schimbă totul”, a mai spus Oana Sîrbu. 

 

Oana Sîrbu și-a pierdut ambii părinți în decurs de un an

 

Romulus Sîrbu, tatăl artistei s-a stins din viață la finalul lui 2021, chiar în prag de sărbători. Bărbatul a fost un îndrăgit actor de pantomimă, care și-a început cariera în urmă cu mai bine de 50 de ani.  Oana Sîrbu și Mihai-Mădălin, copiii acestuia, i-au călcat pe urme și s-au afirmat în industria cinematografiei din țara noastră.

După o lungă perioadă, în care teatrele au fost închise din cauza pandemiei de coronavirus, Romulus Sîrbu a revenit în ropote de aplauze alături de Oana Sârbu la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Spectacolul pe care cei doi l-au adus la viață s-a numit „Galele Savoy”.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, actorul s-a stins din viață, lăsând în urma sa multă durere.  


Oana Sîrbu: „Cu tata a fost lovitura de grație” 

„Cu tata a fost lovitura de grație, chiar înainte de Crăciun, în decembrie anul trecut. Practic am rămas orfană. Nu pot spune că s-a dus o lume, pentru că eu îi mai am lângă mine pe părinții mei. Cu mine, lângă mine. În lumea mea, în visele mele, în gândurile mele… Băiețelul meu și-a pierdut într-adevăr bunicii care l-au iubit atât de mult și cărora le-a făcut ultima parte a vieților lor atât de frumoasă! Și, atunci, între durerea lui și a mea încerc să găsesc interpretări splendide a ceea ce au însemnat ei pentru fiecare dintre noi”, a mărturisit Oana Sîrbu, pentru Ego. 

„Nu s-a mai putut face nimic”

În urmă cu doi ani, artista povestea, cu lacrimi în ochi, despre cum a încercat să-și salveze mama. 

O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea, a spus artista în urmă cu ceva timp, la Prima TV.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 12 iul 2022, 07:23 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience