Oana și Viorel Lis, probleme financiare grave. Ce datorii au cei doi

Data publicării:
Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook
Descriere foto: Oana Lis și Viorel Lis, foto Facebook

Oana și Viorel Lis trec printr-o perioadă foarte dificilă. Pe lângă problemele de sănătate cu care se confruntă fostul edil el Capitalei, acum, starea lui financiară nu este una foarte bună. 

Viorel Lis a ajuns de nerecunoscut din cauza problemelor de sănătate. Fostul edil al Capitalei se confruntă cu multe necazuri în ultima perioadă. Pandemia a venit ca un trăsnet pentru soțul Oanei, care a fost nevoit să stea doar în casă, ceea ce i-a agravat boala. Oana Lis încearcă din răsputeri să îl pună pe picioare pe soțul ei, deși se confruntă cu probleme financiare grave.

Oana Lis a declarat că a rămas cu datorii la întreținere, dar o sperie și gândul că o să fie nevoită să scoată sume mari de bani pentru facturi, ținând cont că iarna bate la ușă. Mai mult decât atât, soția fostului edil al Capitalei își face griji și pentru starea de sănătate a soțului său.

”Am rămas datoare cu două luni la întreţinere! Nu am plătit! Mă gândesc cu groază că vine iarna şi se măresc facturile. Nu mi-e ruşine s-o spun. Mă tem pentru Viorel.

Mi-e frică de momentul în care se va sfârşi. Nu pot să spun că nu mi-e frică. Eu din cauza asta m-am făcut şi psiholog. Ca să-mi rezolv fricile astea.”, a mărturisit Oana Lis, pentru Click!.

 

Oana Lis a fost nevoită să își închidă cabinetul de psihologie, deoarece Viorel nu se mai poate ține nici pe picioare. 


"Din păcate, faptul că acum nu se simte atât de bine pe cât te poți simți la 78 de ani e și un efect secundar al pandemiei. Cel puțin anul trecut a fost foarte solicitant pentru noi, pentru că acele restricțiii, cu 3 luni de izolare, apoi având în vedere că el are diabet și nu ar fi rezistat Covidului, ne-am ferit foarte mult.


El în 2020 a ieșit de trei ori din casă. Din cauza sedentarismului și bolilor pe care le avea deja, diabetul și alte probleme de sănătate, a făcut niște parestezii pe picioare", a declarat Oana Lis pentru wowbiz.ro.


Ce pensie primește Viorel Lis de la statul român?


Pe lângă problemele de sănătate, cei doi se confruntă și cu probleme financiare. Fostul primar general al Capitalei are o pensie foarte mică, iar soția lui abia reușește să se descurce cu acești bani. 


„Am luat trei antiinflamatoare ca să pot să ies din casă. Mi-au murit mulți prieteni pe pandemie. Am căzut din picioare și pe stradă. Eu am o pensie nu de primar, ci de prim angajat. Am 32 de milioane (n.r 3.200 lei). Pe mine recuperarea, 10 ședințe, m-a costat 37 de milioane (n.r 3.700 lei)! 10 milioane (n.r 1.000 lei) se duc lunar pe medicamente. Mulți zic că am fost primar, păi să vină să le dau averea mea!”, a declarat Viorel Lis la Teo Show. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel