Oana și Viorel Lis au fost externați din spital. Cum se simt cei doi după infecția cu COVID-19: "El deja își aranjase locul de veci"

Data publicării:
Oana și Viorel Lis, sursa facebook
Descriere foto: Oana și Viorel Lis, sursa facebook

Viorel Lis și soția sa, Oana, au fost externați din spital, după ce s-au luptat cu virusul care a împânzit o lume întreagă.

Viorel și Oana Lis au fost externați din Spitalul  ,,Matei Balș” din București, acolo unde au primit îngrijiri medicale pentru infecția cu COVID-19. Din fericire, cei doi au reușit să iasă învingători din lupta cu virusul ucigaș.

„Suntem acasă, e incredibil! Sincer, în momentul acesta, Viorel Lis nu poate să apară pentru că doarme. Vreau să îl las să se recupereze, dar este o minune Dumnezeiască că am trecut peste pragul critic și am ajuns acasă. Viorel are 78 de ani acum, boala începuse să-i mănânce din plămâni, așa cum zice Viorel. A avut pneumonie interstițială, medie am avut amândoi”, a declarat Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV.

 

Cum se simt cei doi acum

 

Oana Lis  a declarat că ea este foarte bine, însă soțul ei trebuie să urmeze în continuarea un tratament. Totodată soția foswtului edil al Capitalei a precizat că situația prin care au trecut a fost una gravă, motiv pentru care Viorel Lis își pregătise deja locul de veci.

,,A fost o experiență extraordinar de grea pentru mine, îmi dau și lacrimile, îmi făceam griji pentru mine, dar când iubești pe cineva își faci griji și pentru celălalt. Fiecare zi a fost diferită, simptomele au fost diferite de la fiecare zi, Viorel deja își aranjase locul de veci pentru că nu știa dacă va trece peste perioada asta, dar uite Dumnezeu ne-a ajutat și poate că și rugăciunile oamenilor care mi-au scris.”, a mai spus Oana Lis.

 

Soția lui Viorel Lis a mărturisit că salvarea lor a fost vaccinul, dar și medicii care le-au administrat tratamentele corespunzătoare.

„Ne-a salvat faptul că suntem vaccinați, din păcate am întârziat și nu făcusem doza trei, trecuseră șapte luni și ne-a prins pe picior greșit. Și eu de la început am vrut să merg la spital. Eu am încredere în medici, eu nu puteam să am grijă de Viorel la ce boli are el”, a mai spus blondina.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel