Oana și Catinca Roman au ajuns din nou cu mama lor la spital. Care este starea de sănătate a Mioarei Roman

Data publicării:
Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook
Descriere foto: Mioara Roman și Oana Roman, foto Facebook

Mioara Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor. Oana și Catinca Roman fac orice pentru ca mama lor să fie bine.

În ultima perioadă, Mioara Roman se confruntă cu tot mai multe probleme de sănătate care nu-i dau pace. De curând, femeia a ajuns din nou pe mâna medicilor. Oana Roman este cea care își ține la curent fanii cu starea de sănătate a mamei sale.Recent, vedeta a mărturisit că se duce din nou la spital cu mama sa pentru un alt tratament, care speră să fie mai eficient.

Oana Roman le-a mărturisit fanilor că ea și sora ei, Catinca Roman vor merge să își ia mama de la casa ei și să meargă, din nou, la medicul care o tratează și monitorizează.

Totodată, soția lui Marius Elisei le-a dezvăluit fanilor și câteva informații despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Potrivit acesteia, mama ei se simte puțin mai bine și că are încredere în tratamentul prescris de medici, pe care i l-au schimbat tot mai des pentru ca recuperarea femeii să fie mai rapidă.

”Gata, merg iar cu mama la doctor, la încă un consult, o aștept pe Catinca să vină și ea. Ea este bine, monitorizată și supravegheată permanant. Dar vom merge la încă un consult din seria multelor consultații pe care le-am făcut în ultima vreme. Sper, ca într-un final, tot tratamentul să fie la zi, pentru că i-au schimbat foarte mult din tratament. Vom vedea ce o fi”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Mioara Roman a fost diagnosticată cu o formă agresivă de Parkinson și a fost internată în repetate rânduri într-un centru de recuperare pentru seniori. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel