Oana Sârbu, în doliu. Tatăl artistei s-a stins din viață: "Dacă aveau un pic de răbdare..."

Data publicării:
Oana Sârbu și Romulus Sârbu, sursa facebook
Descriere foto: Oana Sârbu și Romulus Sârbu, sursa facebook

Oana Sârbu trece prin momente grele, chiar de sărbători. Romulus Sârbu, tatăl artistei, s-a stins din viață. 

Chiar în prag de sărbători, Oana Sârbu trece prin momente dureroase. Artista este în doliu, după ce și-a pierdut una dintre cele mai dragi persoane din viața ei. Romulus Sârbu, tatăl artistei s-a stins din viață. Bărbatul a fost un îndrăgit actor de pantomimă, care și-a început cariera în urmă cu mai bine de 50 de ani.  Oana Sârbu și Mihai-Mădălin, copiii acestuia, i-au călcat pe urme și s-au afirmat în industria cinematografiei din țara noastră.

După o lungă perioadă, în care teatrele au fost închise din cauza pandemiei de coronavirus, Romulus Sârbu a revenit în ropote de aplauze alături de Oana Sârbu la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Spectacolul pe care cei doi l-au adus la viață s-a numit „Galele Savoy”.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, actorul s-a stins din viață, lăsând în urma sa multă durere. Oana Sârbu și-a găsit cu greu cuvintele pentru a anunța trecerea în neființă a părintelui său. 

 

 "Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții și trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare Al decorase brăduțul  într-un fel în care ți-ar fi plăcut tare ", a fost mesajul scris de Oana Sârbu pe rețelele de socializare. 

 

Anul trecut, Oana Sârbu a trecut printr-o altă dramă. În luna august a anului 2020, mama artistei s-a stins din viață din cauza unor probleme grave de sănătate. 

„O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea’, a povestit Oana, extrem de emoționată, la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel