Oana Sîrbu, dezvăluiri neștiute din căsătoria cu fostul soț, Virgil Popescu: "Era o diferență de nebunie între noi"

Data publicării:
Oana Sîrbu, sursa facebook
Descriere foto: Oana Sîrbu, sursa facebook

Oana Sîrbu a făcut dezvăluiri neștiute din căsnicia cu fostul ei soț. Vedeta a mărturisit și care a fost motivul pentru care au pus capăt mariajului.

Oana Sîrbu și Virgil Popescu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, în anii 90. După patru ani de zile, cei doi au decis să pună capăt relației din mai multe motive.

Deși au trecut 27 de ani de când au divorțat, cei doi au rămas buni prieteni, dar și colaboratori pe plan profesional, mai ales că fostul soț rămâne omul care i-a compus multe dintre melodiile pe care aceasta le interpretează.

„Pe Virgil l-am cunoscut la teatru, era chitarist-bass, şi orchestrator, şi dirijor. A existat o comunicare între noi din prima secundă, o comunicare care există şi acum, dar n-aş şti să spun despre ce e vorba, cred că are mare legătură cu emoţia şi cu muzica.

Virgil era un tip mult mai mare decât mine, cu 13 ani, şi orele noastre de întâlnire erau ca cele dintre o femeie şi fratele ei mai mare. Am găsit în el toate acestea adunate într-un om matur„, povestea Oana într-un interviu mai vechi pentru revista Tango.

Recent, aceasta a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de mai multe ori, însă la acea vreme, Virgil era singurul bărbat de care era interesată.

„Cântam și la unitățile militare prin toată țara și primeam și scrisori de la militari, cereri în căsătorie. Eu m-am măritat destul de repede. Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie, erau anii adolescenței, îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau, era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi. Am văzut cum e și după 4 ani n-a fost să fie să rămânem împreună„,  a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel