Oana Sârbu, despre DRAMA dureroasă care a marcat-o: Anul acesta va fi unul mai trist

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Oana Sârbu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Sârbu, Instagram

Oana Sârbu a vorbit despre pierderea celor doi părinți.

Oana Sârbu a trecut pin o adevărată dramă, în ultimii doi ani, când și-a pierdut ambii părinți. Vedeta a fost extrem de afectată de aceste evenimente, care au luat-o pe nepregitite și au venit unul după altul. Acum, în preajma Sărbătorilor Pascale, aceasta spune că va petrece în număr mai restrâns și încearcă, în continuare, să își revină emoțional.

"Anul acesta, într-adevăr, va fi un mai trist pentru că va fi fără părinții mei, pe care i-am pierdut anul trecut. De fapt, acum doi ani pe mama și anul trecut pe tata. Așa că facem Paștele doar în familia foarte restrânsă, alături de prieteni. Voi merge la Herculane, unde voi susține un recital cu muzică de pe albumul meu „În drum spre școală”. Pregătesc și de ziua mea, pe 13 mai, un concert, sunt tăuroaică. Să zicem așa că încerc să mă recompun emoțional.", a declarat Oana Sârbu, potrivit click.

Cum a reușit Oana Sârbu să treacă peste pierderea celor doi părinți

"Cred că, încet-încet, ne dă Cineva o putere extraordinară ca să putem trece peste lucrurile astea triste. Cred că forța stă și în noi, în mobilizare, în oamenii dragi pe care îi întâlnim, ne găsim un echilibru în copilul din noi, în copilul pe care, dacă se întâmplă să fim părinți, îl avem. Asta nu ne lasă să fim prea multă vreme triști. Pe de altă parte, lumea își urmează cursul ei, noi suntem așa, într-un fel de trecere pe aici către alte lumi.", a mai spus aceasta.

Ce amintiri are vedeta cu părinții săi

Oana Sârbu are extrem de multe amintiri frumoase din copilărie. Mai mult, aceasta a păstrat toate darurile pe care tatăl ei i le aducea din străinătate.

"Toate amintirile cu părinții mei îmi sunt foarte dragi. Cele mai frumoase amintiri sunt cele în care tatăl meu venea din turnee și îmi aducea cadouri. El pleca foarte des în multe țări. Din țările Orientale primeam lucruri care nu se găseau pe vremuri: banane, halva, caju, smochine, curmale. Îmi aducea blugi, tot felul de păpuși din Rusia, Turcia, dorm și acum cu ele!

Am păpuși de când aveam opt luni. O păstrez pe Doinița, dar pe Laura o am de când aveam opt luni, de la botez. Bunica i-a făcut rochițe și păstrez și rochițele. Toate păpușile aduse de tata le păstrez. Din păcate, nu am o fetiță să i le dau ei, am un băiețel.

Dar le păstrez pentru mine și le scot de acolo mai cu seamă când caut și găsesc fotografii de când eram copil. Unchiul meu era fotograf amator și am mii de fotografii de când eram copil.", a mai dezvăluit Oana Sârbu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel