Oana Roman, victima escrocheriilor. Vedeta a apelat la avocați pentru a-și face dreptate: "Oamenii care fac chestia asta trebuie să fie la pușcărie"

Data publicării:
Oana Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa instagram

Oana Roman a apelat la avocații săi după ce a fost victima unei escrocherii. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat.

Oana Roman este urmărită de probleme. Recent, vedeta a răbufnit, după ce i-a fost furată identitatea. Mai exact, o firmă fantomă îi ia fotografiile, le editează cu un produs de-al lor, ba chiar publică și interviuri  date de vedetă, totul pentru a-și vinde pastilele de slăbit. Cei care i-au semnalat această problemă au fost chiar fanii vedetei, care erau interesați să vadă dacă acele pastile funcționează.

Vedeta ține foarte mult la urmăritorii săi și nu vrea să le pună sănătatea în pericol. Mai mult decât atât, când vine vorba despre imagine ei, Oana Roman ia toate măsurile necesare.

”Nu sunt singura în această situație, privește mai multe persoane publice. Este o firmă care vinde pastille de slăbit și care-și fac reclacă cu mine, poze și interviuri. Au pus o poză cu mine, în care eu eram cu o sticlă de ceai și au scos-o și au pus o cutie de pastile. Oamenii trebuie să înțeleagă că eu nu fac reclamă la chestia asta, este o escrocherie cap-coadă. Am luat legătura cu avocații mei, am făcut o comandă ca să văd de la ce firmă vine, am căutat firma, răspunde o femeie de la call-center, dar au un răspuns standard, este imposibil să o găsești.

Este o înșelătorie aboslut îngrozitoare, voiam să dau de ei, dar nu ai cum, au firme fantomă. Nu e amuzant, este periculos, nu e ok. Sunt oameni care cred că eu fac reclama asta și cumpără, îmi scriu doamne, fete. Eu le-am zis că dacă nu apare pe paginile mele înseamnă că reclama nu este pe bune, dacă nu, nu. Oamenii care fac chestia asta trebuie să fie la pușcărie pentru că e o inveție totul”, a spus Oana Roman în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”.

 

Oana Roman, momente de coșmar în aeroportul din Cipru

 

Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă într-o binemeritată vacanță pentru a se relaxa. Cei doi și-au făcut bagajele și au plecat în Cipru, destinația aleasă pentru a petrece câteva zile în liniște, departe de agitația din București. Deși își plănuiseră să uite de toate problemele și să se relaxeze, se pare că vacanța s-a terminat extrem de prost, tocmai pe aeroportul din Cipru.

Odată ajunsă acasă, vedeta le-a povestit urmăritorilor săi pe rețelele de socializare experiența îngrozitoare prin care a trecut din cauza companiei aeriene cu care a zburat.

„Acum ne-am urcat în avion spre casă. Am avut în aeroport cu angajații companiei minunate cea mai îngrozitoare experiență din viața mea de când zbor eu în toată lumea asta. Vă povestesc mâine când o să fiu mai puțin afectată. Mi-am luat la jigniri și un limbaj, o atitudine care nu credeam că există în lumea asta la o companie care lucrează cu publicul”, a scris Oana Roman pe Instagram, imediat după incident.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel