Oana Roman, vacanță cu peripeții la munte. Ce a pățit vedeta: "A fost un weekend dezastruos"

Data publicării:
Oana Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa instagram

Oana Roman le-a povestit fanilor cu ce probleme s-a confruntat în minivacanța de la munte. 

Oana Roman și familia ei au plecat într-o binemeritată vacanță, la munte. Deși se așteptau să se relaxeze și să fie totul perfec, din nefericire, vedeta a avut parte de multe peripeții. Oana Roman le-a povestit fanilor, pe rețelele de socializare că fiica ei, Isabela, nu a fost atentă și i-a pierdut cerceii cu diamante, primiți cadou de Crăciun.Și asta nu a fost tot. Soția lui Marius Elisei a povestit că și-a pierdut și o pereche de ochelari la care ține foarte mult. 

 

"Am fost la Poiana Braşov. Din punct de vedere material, a fost dezastruos. nu pentru că am fi cheltuit mulţi bani la munte, ci pentru că Isabela mi-a pierdut cerceii cu diamante primiţi de Crăciun. Asta e, e copil, cerceii erau mici. I-am explicat că trebuie să aibă mai multă grijă şi să nu umble la bijuteriile mele. Pe pârtie am pierdut şi o pereche de ochelari de soare. Nu că erau scumpi, deşi erau, dar ţineam mult la ei. Şi nu i-am mai găsit", a declarat Oana Roman, pe InstaStory. 

 

 

Oana Roman, amenințată cu bătaia de un infractor

 

Oana Roman  și-a șocat fanii după ce le-a povestit că a fost amenințată cu bătaia de către un infractor. Deși nu este prima dată când primește mesaje jignitoare, de data aceasta, fiica lui Petre Roman a declarat că se teme pentru viața ei. După mai multe investigații, Oana Roman a descoperit că individul respectiv este un individ periculos, care a avut multe probleme cu legea.

„Numai de dietă vorbești! Ai un tupeu mai ceva ca un pușcăriaș. De nu aș bate la tine ca surdu-n tobe”, este doar o parte din mesajul redactat de individul respectiv.

 

Oana Roman a ținut să își atenționeze fanii în legătură cu asemenea subiecte și i-a îndemnat să aibă mare grijă.

„Eu primesc tot felul de mesaje de hate, cred că toată lumea primește. Am primit un mesaj mai virulent și mai periculos decât de obicei. Mă făcea în toate felurile, îmi explica cum ar vrea să bată la mine ca surdul în tobe, ceva de genul ăsta. Le-am spus eu urmăritorilor să aibă grijă pentru că astfel de persoane sunt periculoase.Niște fete care mă urmăresc mi-au trimis niște articole care arătau că această persoană este un infractor periculos, cu foarte multe dosare la activ, cu pușcărie, cu condamnări cu executare”, a povestit Oana Roman.

 

 

Oana Roman va apela la ajutorul unui avocat

 

Oana Roman a declarat că se teme pentru viața ei și nu vrea să aibă vreo legătură cu asemenea indivizi.

”Există niște articole în ziare care arată că are 7 dosare penale pentru tortură și amenințare și a făcut 8 ani de pușcărie. Sunt niște fapte concrete și reale, condamnări cu dosare. El nu e din București, e din Constanța. Eu nu mi doresc ca vreodată în viața asta să mă întâlnesc cu acest personaj. Acum nu mai este în pușcărie. Oamenii nu se pot controla, au diverse probleme ale lor și se varsă pe unii și pe alții”, a adăugat Oana Roman, în cadrul emisiunii Showbiz Report.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel