Oana Roman, urare emoționantă pentru tatăl său. Ce i-a transmis lui Petre Roman de ziua lui: „Avem nevoie de tine”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman i-a transmis tatălui său o urare emoționantă, cu ocazia zilei sale de naștere. 

Oana Roman nu a uitat de ziua tatălui său, astfel că a ținut să-i transmită un mesaj emoționant. Vedeta și-a exprimat efecțiunea ți iubirea față de Petre Roman și speră să petreacă mai mult timp împreună. 

Oana Roman: „Vreau să ne vedem cât mai curând și de multe ori”

«Astăzi este o zi specială în familia mea. Este ziua lui tata, dar este și ziua surorii mele, cărora vrea să le urez «La mulți ani. Tati, tu nu ai Instagram, dar poate o să vezi cumva ce am spus eu aici. Vreau să-ți spun că te iubesc mult, că-mi este foarte dor de tine, că-ți doresc să fii sănătos, să fii bine, să fii așa cum îți dorești tu și să-ți spun că vreau să ne vedem cât mai curând și de multe ori să ne vedem pentru că am nevoie și avem nevoie. Să fii sănătos, în primul rând. Te iubesc! » a împărtășit Oana Roman pe Instagram.

Ce a moștenit Oana Roman de la părinții ei

"Am luat câte ceva de la fiecare dintre ei. De la tata am luat rigurozitatea, sunt perfecționistă, așa, ca el, îmi place să fac totul cu minuțiozitate. 

De la mama am luat pasiunea pentru cărți, pentru cultură, pentru artă. De fapt, de la ambii am moștenit asta. Eu sunt însă ca mama, Berbec, sunt o fire mai impulsivă, de la ea am moștenit această impulsivitate. Uneori mi-a deservit, dar m-a și ajutat să fac lucruri care pentru alții sunt greu de făcut. De la mama am primit foarte multe lecții frumoase de viață, iubirea și respectul față de oameni și față de cei care muncesc cinstit, față de orice meserie. Pasiunea pentru limbi străine o am de la amândoi, iar de la tata am abilitatea de a învăța foarte repede. Mi-a dat Dumnezeu multe lucruri bune, pe care le-am primit de la părinții mei.", a spus Oana Roman potrivit ego.ro

Dacă în copilărie petrecea foarte mult timp alături de tatăl ei, acum aceasta nu se mai bucură de prezența lui la fel de des. Petre Roman își petrece destul de mult timp în Elveția, unde predă cursuri la o universitate.

"Dacă e ceva care mă apasă îngrozitor și care îmi lipsește cel mai tare este această lipsă de comunicare cu tata, această lipsă a prezenței lui fizice, atât în viața mea, cât și a fiicei mele. Oricât de mult aș dori să îl înțeleg, nu reușesc. Mă gândeam că au trecut Crăciunul și ziua Izabelei, că urmează ziua mea, iar tata nu a fost prezent lângă noi, în niciunul dintre aceste momente. Am multe amintiri frumoase cu tata.", a continuat ea.

Oana Roman, acuzată că trăiește din banii tatălui ei

Oana Roman a ajuns să fie ținta criticilor în mediul online, după ce anumite persoane care nu o plac au acuzat-o de faptul că nu muncește și că trăiește doar pe spatele tatălui său, Petre Roman. Chiar dacă vedeta postează zilnic diferite ședințe foto, caamanii și alte proiecte la care ia parte, se pare că nu îi convinge pe toți de faptul că are o viață extrem de solicitantă, iar gurile rele continuă să o pună la zid.

„Du-te la muncă, obraznico care ești. Sau tot din hoțiile lu tac-tu trăiești?”, este mesajul pe care l-a primit Oana Roman de la un internaut.

Care a fost reacția Oanei Roman

După cum era de așteptat, reacția Oanei Roman nu a întârziat să apară, aceasta invitând-o pe domnișoara respectivă să se pună în locul ei măcar pentru o zi. De asemenea, vedeta este dezamăgită de faptul că oamenii încă o asociază cu zvonurile care se auzeau pe vremuri, după cum spune chiar ea.

„Eu o invit pe domnișoara să facă tot ce fac eu o săptămână. Să vină în locul meu să vadă: muncesc sau nu? Cât despre aberațiile cu banii de la tata nici nu mai comentez, pentru că asta e doar o manipulare oribilă. Încă primesc astfel de mesaje după atâția ani ... este realmente șocant că încă mai există oameni atât de negri pe interior, care gândesc așa.”, a scris vedeta, ca răspuns la mesajul primit pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel