Oana Roman trece prin clipe grele. Vedeta a pierdut o persoană apropiată: „M-a șocat foarte tare”

Data publicării:
Oana Roman, captura foto InstaStory
Descriere foto: Oana Roman, captura foto InstaStory

Oana Roman este în doliu. O persoană apropiată vedetei s-a stins din viață. 

Oana Roman a primit o veste cumplită. Vedeta a aflat că o persoană apropiată ei s-a stins din viață. În ultima perioadă, Oana nu a fost deloc ocolită de necazuri, după divorțul de Marius Elisei, mama vedetei a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale. 


Chiar dacă a plecat în vacanță pentru a se elibera de griji, chiar și acolo, Oana a avut parte de un eveniment tare neplăcut. Aceasta s-a tăiat într-o piatră și a fost nevoită să ajungă pe mâinile medicilor. 


Chiar Oana Roman a fost cea care le-a spus fanilor de pe Instagram despre vestea tristă pe care a primit-o. Aceasta nu a vrut să mărturisească despre cine este vorba, dar le-a spus oamenilor să se bucure de fiecare clipă, căci viața este imprevizibilă. 


„Astăzi a fost zi in care am aflat o veste foart tristă despre o cunoștință, s-a prăpadit în mod neașteptat și m-a șocat foarte tare, nu mă așteptam la vestea asta. Vreau să vă spun doar atât că viața e un dar atât de prețios încât nu trebuie să irosim niciun minut și nicio clipă că din păcate nimeni nu scapă viu”, a spus Oana Roman pe Instagram.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel