Oana Roman, ținta jignirilor pe rețelele de socializare. Vedeta trage un semnal de alarmă: „Este un bărbat periculos”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, foto Instagram

Oana Roman nu mai poate suporta mesajele jignitoare pe care le primește pe internet, așa că a luat atitudine. Ce le-a transmis fanilor?

Oana Roman este una dintre cele mai controversate vedete din România. Chiar dacă se bucură nespus de mult de timpul petrecut alături de fiica ei, Isabela, aceasta nu poate trece cu vederea mesajele jignitoare pe care le primește pe rețelele de socializare. Recent, Oana a fost jignită de un bărbat, iar aceasta a decis să publice mesajele și identitatea acestuia chiar pe Instagram. Vedeta a vrut să transmită și un mesaj. 


„Mulțumesc pentru mesajele pe care mi le trimiteți, în care îmi spuneți să nu mă afecteze ce spune lumea. Apropo de story-ul anterior ( n.r mesajul jignitor) nu mă afectează, pentru că oamenilor aceștia eu le dau block și la revedere, doar că în anumite situații mi se pare că este vorba de oameni periculoși și de asta încerc să vă previn și să vă fac să vă feriți de astfel de oameni. Un om care vorbește în felul acesta cu o femeie cu siguranță agresează verbal și fizic și alte femeie. Din punctul meu de vedere este un bărbat periculos, iar eu încerc să fac un fel de prevenție, că dacă el este capabil să vorbească așa, cu siguranță așa vorbește și cu altele”, a spus Oana Roman pe InstaStory. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel