Oana Roman, ținta hackerilor. Ce s-a întâmplat cu contul vedetei: "E clar că ai probleme mentale"

Data publicării:
Oana Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa instagram

Oana Roman a răbufnit pe internet, după ce a ajuns ținta heackerilor. De necrezut ce a găsit vedeta după ce i-a fost spart contul.

Oana Roman este urmărită de probleme. După separarea de soțul ei, Marius Elisei, vedeta a ajuns cu mama ei la spital, acolo unde a suferit o intervenție chirurgicală. Dar nici asta nu a fost de ajuns, astfel că, recent vedeta a îmtâmpinat o altă problemă.

Fiica lui Petre Roman, țina kackerilor!

Oana Roman a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce hackerii i-au spart contul de Netflix. Mai mult decât atât, aceștia i-au schimbat profilul, numele și pozele. 

Vedeta nu-și explică de ce există asemenea oameni susținând că au probleme care necesită un control de specialitate.

”Azi, la un moment dat, cineva mi-a spart contul de Netflix. Nu știu de ce și mai ales cum. A schimbat profilurile, a pus alte nume și niște poze. Profilurile se numeau Oana Scroada, Marius Roman și Felie de Pizza. Este cumva evident din ce zonă vin astfel de întrebări. Vă întreb: e clar că ai probleme mentale care necesită îngrijire de specialitate, dacă îți trece prin cap să faci așa ceva?”, se arată în mesajul postat de Oana Roman.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel