Oana Roman, singură în vacanță. De ce a făcut vedeta acest gest extrem: "Sunt doar eu cu mine"

Data publicării:

Oana Roman a plecat în vacanță de una singură. Vedeta a mărturisit și care este motivul pentru care a făcut acest gest extrem.

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman încearcă să dea uitării momentele grele prin care trece. Cei doi au ales să se separe, după ce soțul acesteia a plecat de acasă cu tot cu afacerea familiei.

Oana Roman a petrecut sărbătorile de iarnă alături de fetița pe care o are împreună cu Marius Elisei. Deși Crăciunul a fost unul trist pentru vedetă, spre deosebire de alți ani, aceasta încearcă să treacă peste toate cele întâmplate, dedicându-se unui nou proiect profesional. Până atunci, vedeta este decisă să își facă ordine în gânduri, astfel că a luat o decizie total neobișnuită. Oana Roman a plecat în vacanță de una singură, lăsând-o în București chiar și pe fiica ei de care se desparte cu greu.

Oana Roman, singură în vacanță 

Oana Roman este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta le-a mărturisit acestora că a plecat de una singură la munte, deoarece a simțit nevoia să se detașeze de tot ce i s-a întâmplat în ultima perioadă. De asemenea, aceasta a dezvăluit faptul că nu este pentru prima dată când pleacă singură în vacanță, fiind deja un obicei care o ajută să se relaxeze.

”Am evadat. Adică am decis să îmi iau două zile în care să stau singură, afară din București. Doar eu cu mine! Zen și liniște! E un exercițiu pe care îl fac de câteva ori pe an. Îmi iau timp și pentru mine. Mă încarc, mă odihnesc și încerc să mă detașez de toate. Stau la hotel și sunt doar eu cu mine”, a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel