Oana Roman și Marius Elisei vor petrece Paștele împreună. Ce spune vedeta despre fostul ei soț

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Facebook
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Facebook

Oana Roman se pregătește intens pentru Sărbătorile Pascale. Vedeta nu știe încă dacă îl va face în București sau va pleca într-o scurtă vacanță, dar spune că își dorește să se relaxeze. 

Oana Roman și fiica ei așteaptă cu nerăbdare Paștele. Isabela este nerăbdătoare să vină iepurașul cu cadouri, iar mama ei are nevoie de multă relaxare. Chiar dacă nu și-a făcut încă planuri pentru Sărbătorile Pascale, Oana Roman este sigură cu duminică, în prima zi de Paște Marius Elisei va petrece alături de ele. 

 

„Încă nu am stabilit încă niciun program. Cu singuranță, el duminică, trebuie să se vadă cu Isa. Nu știu dacă o să ne vedem și sâmbătă. N-am stabilit nimic. Am avut foarte multă treabă și nu am apucat să stabilesc cu el niciun detaliu legat de acest lucru. Oricum, noi o să ne vedem. Dacă nu sâmbată, sigur duminică. Eu am norocul că mai am o familie și nu mă simt așa de singură”, a povestit Oana Roman, la Showbiz Report, de pe Antena Stars.

 

Oana Roman spune că mamei ei îi este deja dor de centrul de recuperare, deoarece acolo era tot timpul înconjurată de oameni. Chiar dacă și-ar dori să aibă mai mult timp pentru ea, vedeta afirmă cu Mioara Roman se plictisește acum și simte lipsa atenției pe care o primea la centrul pentru seniori. 

 

„Mama este foarte bine. I-au făcut foarte bine tratamentul acolo, doar că acolo era foarte multă lume care era în jurul ei. Acasă, numai e atât de multă lume și am senzația că nu prea îi convine. Eu nu am timp să stau toată ziua să mă ocup. Chiar nu am cum. Cred că-i lipsește toată grija de care a avut parte acolo”, a afirmat vedeta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel