Oana Roman și Marius Elisei urmează să se mute din nou împreună: „În cazul nostru, ciorba reîncălzită are un gust mult mai bun”

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, sursa foto Instagram

Oana Roman și Marius Elisei au avut parte de multe despărțiri și împăcări de-a lungul timpului. 

Chiar dacă nimeni nu s-ar fi așteptat, divorțul le-a salvat relația, iar acum sunt mai fericiți și mai îndrăgostiți ca niciodată. 


Oana Roman se află în vacanță la Cannes alături de fiica ei. Cele două petrec clipe de vis împreună, chiar dacă Marius Elisei nu a putut merge alături de ele. Cei doi porumbei sunt foarte fericiți, chiar dacă la începutul acestui an au divorțat. 


Marius Elisei este mult mai atent cu fosta lui soție, îi face cadouri și declarații de dragoste foarte des. 


„Când îți vezi prințesa și zeița cât de fericite sunt... am putere să urc încă doi munți... vă iubesc”, a scris Marius Elisei pe Instagram. 


Oana Roman spune că acum sunt mai fericiți decât la începutul relației și speră ca lucrurile să rămână așa cât mai mult timp posibil. Chiar dacă puțini oameni au crezut că se vor mai împăca, iată cu iubirea a învins, iar acum sunt o familie fericită. 


„E o situație mai bună decât a fost chiar și la începutul relației noastre. E totul schimbat în bine în relația noastră. Am pus niște poze cu noi zilele trecute și stăteam și mă gândeam că noi nu am avut poze atât de frumoase, în care să transmitem un vibe atât de bun, nici la nuntă. (...) În cazul nostru, ciorba reîncălzită are un gust mult mai bun. Sper ca lucrurile să rămână așa pentru totdeauna sau cât mai mult timp posibil”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.


Când se vor muta împreună?


„Le facem pas cu pas pe toate. Oricum, e ca și cum stă acasă, pentru că doarme mai mult acasă. (...) Isa e foarte fericită și mi-a zis într-o zi că ea ar vrea să fim numai noi trei pe lumea asta”, a dezvăluit vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel