Oana Roman și Marius Elisei și-au spus ADIO: "O să merg pe drumul meu"

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman, instagram
Descriere foto: Oana Roman, instagram

Oana Roman și-a luat fanii prin surprindere, după ce le-a mărturisit că a ales să meargă pe drumul ei și să se separe de soțul ei, Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate. Vedeta a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare, acolo unde a explicat ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi. Oana Roman a povestit de ce a încetat să colaboreze cu brand-ul de haine pe care îl promova pe rețelele de socializare și de ce a ales să meargă pe drumul său. Acest proiect era pe numele soțului ei, care a ales să plece de acasă cu tot cu afacerea familiei, în care s-a implicat foarte mult.

„Simt că vă datorez niște explicații. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect. Am mers pe încredere. Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect care a mers foarte bine din prima zi. Este un business care a fost pe profit din prima săptămână (…) pentru că m-am implicat foarte mult în acest proiect. Se pare că nu a fost de ajuns. Eu am considerat că este un proiect comun, de familie. Se pare că am fost singura care a gândit așa. Drept pentru care nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei. Firma și site-ul au rămas soțului meu. Eu nu mai am nicio implicare(...) Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua, dar nu știu sub ce formă, dar eu nu mai am nicio legătură cu acest proiect și absolut orice colaborare s-a încheiat. Practic, nu am avut de ales. Nu a fost alegerea mea, nu a fost decizia mea. Eu am făcut tot ce am putut și am demonstrat că pot. Am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns„ , a scris spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

De asemenea, Oana Roman a mărturisit faptul că a ales sa meargă pe drumul ei și să își vadă singură de viața ei profesională și personală. Mai mult decât atât, vedeta a spus că acum este o mamă singură și că va lupta pentru a-și crește fetița.

„Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu. O să-mi văd de drumul meu atât din punct de vedere al vieții profesionale, cât și al vieții personale. Cred că este cea mai bună decizie și cea mai corectă pentru că eu trebuie să mă concentrez să-mi cresc acest copil minunat pe care-l am„, a mai adăugat Oana Roman pe rețelele de socializare.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel