Oana Roman și Marius Elisei sărbătoresc 9 ani de când s-au cunoscut. Ce mesaj emoționant a transmis vedeta: „Ne-am greșit reciproc de multe ori”

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram

Oana Roman și Marius Elisei sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi sărbătoresc nouă ani de când s-au cunoscut. Cu această ocazie, vedeta a transmis și un mesaj emoționant.

Anul 2021 a fost un an greu pentru Oana Roman. Vedeta a fost la un pas de divorț și a trecut prin momente grele, după ce mama sa s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Cu toate astea, Oana Roman a reușit să treacă peste toate obstacolele și să rămână în continuare o femeie puternică. Dragostea dintre ea și Marius Elisei a fost mult prea puternică, astfel că, cei doi au decis să mai dea o șansă poveștii lor de iubire, mai ales că pe cei doi îi leagă și fetița lor, Isabela. 

Astfel că, anul 2022 i-a găsit mai îndrăgostiți și fericiți ca niciodată. Azi, Oana Roman și Marius Elisei împlinesc 9 ani de când s-au cunoscut, iar cu această ocazie, vedeta a făcut și o retrostectivă a relației lor. Se pare că totul a pornit de la un mesaj pe facebook.

„Pe 3 ianuarie 2013 eram la munte cu prietena mea de suflet...ieșisem seara la un club și întâmplător am găsit pe Facebook un mesaj de la Marius. Primul mesaj de la el. Nu știam ca răspunzând la acel mesaj viata mea se va schimba radical și în scurt timp vom începe împreună o călătorie a vieții”, și-a început Oana Roman mesajul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

 

Oana Roman nu a uitat nici de momentele tensionate din relația lor. Aceasta a mărturisit că au greșit amândoi, dar împreună au reușit să treacă peste toate obstacolele, iar acum se iubesc mai mult ca niciodată și se bucură de familia frumoasă pe care au cladit-o.

„După 9 ani, am adunat împreună o viata de amintiri și avem un copil minunat. Nu a fost ușor, nici lin. Ne-am greșit reciproc de multe ori, mai avem încă multe de învățat și de făcut împreună dar am trăit multă fericire, multe împliniri și multe realizări. De multe ori am căzut în capcana Raului amândoi. Dar am reușit mereu sa ne întoarcem spre lumină și sa prețuim iubirea. Sper ca drumul asta sa fie mai lin și mai frumos pentru ca avem încă multe de trăit împreună. Cu încredere și recunoștință, cu iubire și înțelegere, cu puterea de a cere iertare când greșim! ”, a încheiat vedeta.

 

Citește și: Sora Deliei Matache, cu fiul pe patul de spital. Cu ce problemă de sănătate se confrunt băiețelul Oanei Matache: „Branula a intrat din prima”/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel