Oana Roman și Marius Elisei, probleme în cuplu. Vedeta a recunoscut: ”Am neglijat relația”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman a dezvăluit motivul pentru care au apărut probleme în relația cu Marius Elisei. 

Oana Roman și Marius Elisei au ajuns iar să aibă neînțelegeri în cuplu. Nu este prima dată când în relația lor există tensiune. Vedeta a recunoscut că motivul problemelor dintre ei doi este chiar mama sa, Mioara Roman. 

Din cauza problemelor grave de sănătate cu care s-a confruntat Mioara Romana, Oana a fost trup și suflet lângă aceasta, neglijând astfel relația cu Marius Elisei. 

Oana Roman și Marius Elisei, probleme în cuplu

„Au fost probleme cu mama mea. Toată lumea știe lucrul ăsta. A fost o perioadă care m-a solicitat emoțional extrem de mult. Deși m-am mai liniștit, nu pot să spun că trăiesc într-un echilibru – încă. Îmi lipsește o anumită limită pe care încă nu am reușit să o ating. O liniște emoțională, personală, dacă vrei.

Această perioadă foarte grea pentru mine i-a afectat foarte mult și pe cei din jur. Marius a avut o perioadă în care s-a simțit abandonat. Și are dreptate! Da, îmi asum. De ce? Pentru că scopul meu a fost să-mi canalizez toată energia posibilă ca să fac pentru mama niște lucruri. Am neglijat relația mea cu el, viața mea cu el, casa…', a declarat Oana Roman într-o intervenție la Metropola TV.

Oana Roman: 'Încerc să repar lucururile'

Oana Roman și-a dat seama de greșeala făcută față de partenerul său și a precizat că va încerca să repare lucruril, iar relația lor să fie la fel ca înainte. 

'Vorbind astăzi, realizez cât de mult l-a afectat. Acum, îmi dau seama ce am făcut. El s-a schimbat un pic și nu reușeam să înțeleg de ce. Realizez că el are dreptate că s-a simțit neglijat, singur. Are dreptate că a fost doar el în relație, în ultimele luni. Încerc să repar lucrurile', a mai adăugat Oana Roman, într-o intervenție la Metropola TV.

Motivul pentru care Marius Elisei nu o însoțește pe vedetă la evenimente

Un alt lucru care le-a ieșit însă în evidență fanilor este faptul că bărbatul nu o însoțește pe vedetă la niciun eveniment public. Oana Roman este o persoană extrem de activă atât pe rețelele de socializare, cât și în lumea reală, unde participă zilnic  la fel de fel de conferințe sau lansări de noi produse. De fiecare dată însă, aceasta nu se află la brațul partenerului său, ci cu fiica celor doi, Iza, cea care își însoțește mama peste tot, în ultima vreme. Vedeta le-a dat așadar explicația fanilor, pentru care Marius Elisei preferă să stea acasă, la astfel de ocazii.

„Marius nu e cu evenimentele. El nu are chef. Lui nu-i place, nu vrea să iasă din casă!”, a declarat Oana Roman, pentru Click!

Mai mult, Marius Elisei a refuzat să meargă chiar și în vacanță anul acesta, motiv pentru care fiica lui Petre Roman a plecat fără el.

„Marius nu a vrut să meargă nici în vacanță, anul ăsta. Ne-a lăsat singure. M-am dus eu cu Izabela. El a vrut să stea acasă! E casnic!”, a mai declarat Oana Roman.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience