Oana Roman și Marius Elisei declarații de iubire în public. Cei doi aniversează 7 ani de la nuntă: „La mulți ani... iubirea mea!”

Data publicării:

Oana Roman și Marius Elisei aniversează șapte ani de căsnicie chiar dacă sunt divorțați. Cum au fost surprinși cei doi?

Oana Roman și Marius Elisei trec prin momente foarte frumoase. Chiar dacă la începutul anului își anunțau divorțul, acum Marius Elisei își dorește împăcarea cu fosta lui soție. Cei doi ar fi aniversat astăzi șapte ani de la nuntă, așa că au ieșit în oraș și au fost surprinși în ipostaze tandre. 

 

Atât Oana Roman, cât și Marius Elisei au reușit să dea uitării cele întâmplate și par că sunt dispuși să își acorde încă o șansă. Deși, până acum niciunul dintre ei nu a confirmat faptul că s-au împăcat, cei doi se bucură ca doi îndrăgostiți atunci când sunt împreună. 


Ba mai mult, Marius Elisei i-a făcut și o declarație romantică Oanei. ”La mulți ani...iubirea mea. La mulți ani, nouă...”, a fost mesajul lui Marius Elisei, însoțit de câteva inimioare.

 

 

„Da, încă o mai iubesc pe Oana. Am iubit-o și o iubesc în continuare. I-am și spus asta. (...) În fața lui Domnului încă suntem căsătoriți. Îmi doresc o împăcare”, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars.

 


Oana Roman a postat la InstaStory o fotografie de la nuntă, în dreptul căria a scris un mesaj emoționant. Aceasta speră la o împăcare cu Marius Elisei. 

 


„Acum fix 7 ani făceam nunta. Viața ne încerca deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care spoi s-a despărțit. Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit dar m-a și rănit în egală măsură. 


Azi știu că a fost greu, poate va mai fi dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață. Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide. Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat”, a scris fiica lui Petre Roman. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel