Oana Roman și Marius Elisei, decizie de ultim moment. Nu-și mai reînnoiesc jurămintele: „Nu mai facem nimic”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Instagram

Oana Roman și Marius Elisei nu mai vor să își reînnoiască jurămintele în fața lui Dumnezeu. De ce au anulat evenimentul?

Oana Roman și Marius Elisei își doreau tare mult ca luna aceasta să ajungă în fața altarului pentru a-și reînnoi jurămintele de căsătorie. Chiar dacă cei doi au divorțat în acte, în fața lui Dumnezeu sufletele lor erau încă unite, potrivit vedetei. 


Cei doi aveau în plan să organizeze o petrecere chiar de ziua lui Marius Elisei, cu prietenii și familie, însă totul a fost dat peste cap. 


Oana Roman a fost cea care a anunțat că evenimentul s-a anulat. Vedeta spune că anul acesta nu-și vor mai reînnoi jurămintele, poate anul viitor, în iunie, când ar fi împlinit 8 ani de căsnicie. 


Oana Roman și Marius Elisei au decis să amâne fericitul eveniment deoarece au început să renoveze curtea casei, iar lucrările nu sunt încă gata. Acesta lucru i-a făcut să renunțe la ideea unei petreceri grandioase.

 

”Nu mai facem nimic, nu mai facem luna asta și nici anul ăsta, pentru că ne-am apucat să muncim la curte și n-am terminat, pare așa o poveste fără sfârșit și nu știm când o să fim gata, dacă ne-o ajuta Dumnezeu să fie gata tereasa de jur împrejur, poate o să facem un grătar cu câțiva foarte, foarte puțini prieteni la noi acasă și doar atât, deocamdată”, a spus ea la Antena Stars.

 

Ce spune Oana Roman despre împăcarea cu Marius Elisei: 

 

"E un echilibru care era necesar și poate, cumva, ăsta a fost prețul pe care a trebuit să îl plătim. Să avem un declic și să înțelegem că trebuie să fim împreună, de fapt.

 

Cu siguranță ne-am dat seama că separați ne e mult mai greu și că nu suntem ok", a declarat Oana Roman pentru Wowbiz.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel