Oana Roman și-a umilit propriul tată. Gestul făcut de Petre Roman a dezamăgit-o profund pe vedetă

Data publicării:
Oana Roman și Petre Roman, sursa facebook
Descriere foto: Oana Roman și Petre Roman, sursa facebook

Oana Roman l-a umilit pe tatăl ei, Petre Roman, după ce acesta a făcut un gest care a dezamăgit-o pe vedetă.

Oana Roman este extrem de supărată pe tatăl ei, după ce acesta a uitat de ziua nepoatei sale, Isabela, care a împlinit recent 7 ani.

Oana Roman i-a organizat o petrecere surpriză fiicei sale, acolo unde a fost prezent și Marius Elisei, dar și mai mulți prieteni aproiați. Din păcate însă, de la petrecere au lipsit bunicii. În afara de mama Oanei Roman care trăiește cu fiica sa în casă, ceilalți bunici, materni și paterni, au lispit. Chiar și Petre Roman a lipsit, ba mai mult, nici nu și-a sunat nepoata ca să-i ureze ”La mulți ani”.

Vedeta a fost extrem de dezamăgită de acest lucru și le-a povestit chiar și fanilor că nu se aștepta la asta.

“De când am venit din vacanță, am trecut printr-un carusel de emoții. Am semnat actele de divorț, după care s-a îmbolnăvit cățelul, apoi mama, care are iar probleme de sănătate. Dar la ziua Isabelei mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viața noastră. Și când nu au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi stă în caracter să-i sun și să-i întreb: de ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubește sincer? Inclusiv din familie, de fapt bunicii ei nu au fost lângă ea nici unul! În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, nici un bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul ăsta, nimeni. Ok, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiica bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are?”, a afirmat Oana Roman într-un Instastory.

Invitat în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, de la Kanal D, Petre Roman a mărturisit că își vizitează nepoata des și că are o relație foarte bună cu aceasta.

“Cu Isabela m-am văzut de mai multe ori, am o relație bună cu ea. Câteodată Oana este un om drept, dar e și impulsivă. Așa e firea ei. Acum trei săptămâni mi-am văzut nepoțica” , spunea Petre Roman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel