Oana Roman, schimbare radicală de look. Vedeta este de nerecunoscut /FOTO

Data publicării:
Oana Roman, sursa foto Facebook
Descriere foto: Oana Roman, sursa foto Facebook

Oana Roman a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Ce schimbare și-a făcut vedeta. Fanii nu au recunoscut-o. 

Oana Roman traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Chiar dacă la începutul anului anunța divorțul de Marius Elisei, vedeta a reușit să treacă peste și să se ocupe mai mult de imaginea ei, dar și de educația fiicei sale. 


Chiar dacă nimeni nu ar fi crezut că cei doi vor ajunge să-și vorbească din nou, iată că apele s-au calmat în relația Oana Roman- Marius Elise, iar bărbatul încearcă din răsputeri să o recucerească pe fosta lui soție.

 
„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să... mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani. Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.


Oana a slăbit foarte mult în ultima perioadă și este preocupată mereu de felul cum arată. Aceasta vrea să fie impecabilă și apelează adesea la ajutorul perucilor pentru a avea un look diferit. De data aceasta, Oana Roman a încercat o perucă cu părul lung, cu breton și de culoare gri. Fanii au recunoscut-o cu greu pe vedetă și au fost de părere că i se potrivește de minune acest look. 


„Superbă, să nu renunți la această, super achiziție, te prinde maxim, te face elegantă, stilată, te întinerește și este și super ok.../ Foarte faină această variantă a ta! Mult curaj, felicitări!/ Îți stă superb!!! Să te faci așa!!!! Bravo, Oana Roman! Ești o femeie cu stil!/ Nici nu te recunosc. Foarte bine îți stă/ Ce frumoasă ești. Noua coafură îți dă câțiva ani înapoi. E de bine”, au fost doar câteva din comentariile fanilor de pe Facebook. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel