Oana Roman sare în apărarea Adelinei Pestrițu, după ce a fost criticată dur de fani: ”Să facă un test”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman și Adelina Pestrițu, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman și Adelina Pestrițu, instagram/ colaj foto

Oana Roman a sărit în apărarea Adelinei Pestrițu.

Adelina Pestrițu a fost criticată dur de către fani, după ce a pronunțat greșit numele unui brand de cosmetice. Imaginile cu vedeta au devenit imediat virale, iar la scurt timp, Oana Roman a sărit în apărarea vedetei.

Oana Roman a sărit în în apărarea Adelinei Pestrițu 

Oana Roman nu a putut trece cu vederea peste situația în care a fost implicată Adelina Pestrițu, astfel că a transmis un mesaj dure pe rețelele de socializare. Vedeta a ținut să precizeze că nimeni nu este perfect și că fiecare om ar trebui să privească la propriile greșeli.

”Ați făcut mișto de Adelina că n-a știut cum se pronunță un cuvânt, v-ați tăvălit de râs. În general, mulți oameni se tăvălesc de râs, arătând cu degetul către alții, neuitându-se înainte în ograda lor. Sunt convinsă că cei care râd și arată cu degetul nu sunt nici ei perfecți. A greși este uman, nimeni nu e perfect”, a spus Oana Roman în online.

De asemenea, Oana Roman a ținut să sublinieze faptul că limba franceză este foarte grea, tocmai de aceea multe greșeli nu pot fi evitate.

”Vă vorbește cineva care cunoaște limba franceza mai bine decât limba română și care studiază limba franceză de la patru ani. 80% dintre persoanele care pretind că știu limba franceză fac greșeli pentru că este o limbă foarte grea. Deci, înainte să arătăm cu degetul, trebuie să ne asigurăm că noi stăpânim foarte bine această limbă. Acestea fiind spuse, îi provoc pe cei care au făcut caterincă să treacă un test de pronunție și scris în limba franceză și să vedem ce rezultate au”, a mai notat fiica lui Petre Roman.

Ce decizie a luat Adelina Pestrițu în urma criticilor primite

Ulterior, Adelina Pestrițu a recunoscut că a greșit și este hotărâtă să își caute un profesor de limba franceză.

”După ultimele demonstrații de poliglotie, revin cu vești noi. Caut profesor de franceză care să mă ajute să pot citi corect în limba franceză măcar denumirile produselor pe care le mănânc sau cu care mă dau pe față. Mulțumesc tuturor celor care au râs de mine. Bine mi-ați făcut! Cum zice un proverb deștept: ”Greșeala recunoscută este pe jumătate iertată”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel