Oana Roman, revoltată după ce a primit o factură imensă la gaze: "Mi-au schimbat contractul şi au dublat preţul. Nu am văzut acea notificare"

Data publicării:
Oana Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa instagram

Oana Roman a răbufnit după ce a văzut cât are de plată la gaze naturale după sărbătorile de iarnă.

Facturile mari la gaze încep să facă victime şi printre vedete. Printre acestea se numără și Oana Roman, care s-a revoltat după ce a văzut cât are de plată la gaze naturale după sărbătorile de iarnă. Mai exact, soția lui Marius Elisei este nevoită să plătească  aproape 1.500 de lei. Vedeta a mărturisit că de obicei plătea în jur  de 700-800 de lei, motiv pentru care acum i se pare absurd să plătească aproape dublu.

"Eu am o casă foarte mare şi noi suntem la a treia iarnă în această casă şi pot să compar. În primele două ierni, în decembrie, plăteam aici 700-800 lei, iar anul acesta, pe decembrie, factura a venit aproape 1.500 lei, deci practic s-a dublat preţul facturii", a spus Oana Roman la Antena 3.

 

Oana Roman va merge să ceară explicații

 

Fiica lui Petre Roman susţine că are un contract nou, nu a ştiut exact ce trebuia să facă, iar acum spun că va merge să ceară explicaţii la firma respectivă. Vedeta a mărturisit că a văzut mailul mult prea târziu, motiv pentru care contractul s-a schimbat automat.

"Am contract nou. La finalul mailul, într-un colţ foarte mic scria mic că îmi trimit un nou contract pe care trebuie să îl aprob prin semnare directă şi dacă nu le răspund într-un termen anume, consideră că pot să schimbe contractul aşa cum doresc ei.

Eu nu am văzut acea notificare, era undeva în josul mailului şi m-am trezit că ei mi-au schimbat contractul şi au dublat preţul.

Acum, din păcate, nu cred că se mai poate face mare lucru, ei mi-au trimis acea notificare care era înglobată în maiul cu factura. Cred că mare lucru nu am ce să fac, din păcate", a adăugat Oana Roman, la Antena 3.
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel