Oana Roman, replică dură la adresa Oanei Zăvoranu, după ce a fost criticată că a făcut poză cu Pepe: "În halul ăsta de agramată"

Data publicării:

Oana Roman nu s-a putut abține și i-a răspuns Oanei Zăvoranu, după ce aceasta a criticat-o că a făcut o poză cu Pepe.

Oana Roman și Oana Zăvoranu duc un război de ceva vreme. În timp ce Oana Roman e mai tăcută când vine vorba de disputa dintre cele două, Oana Zăvoranu nu s-a sfiit să arunce cuvinte grele la adresa fiicei lui Petre Roman, în repetate rânduri. 

Recent, Oana Zăvoranu a criticat-o pe Oana Roman, după ce s-a fotografiat alături de Pepe.

„Ursoaico, când te apropii de bichon, și peruca o ia razna.”, a spus Oana Zăvoranu.

 

La scurt timp, Oana Roman i-a răspuns imediat Oanei Zăvoranu, atrăgându-i atenția că a făcut o greșeală gramaticală. Mai exact, bruneta  a scris „apropi” cu un singur „i”.

„Cât de frumos să dai cu hate fiind în halul ăsta de agramat!!”, a spus Oana Roman cu privire la Oana zăvoranu.

 

 

Motivul pentru care Oana Zăvoranu nu se înțelege cu Oana Roman

 

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Acasă la Măruță, Oana Zăvoranu  a dezvăluit care este motivul pentru care ea și Oana Roman nu se înțeleg. 

 „Ea undeva e soră dintr-o altă mamă cu Pepe. Ea m-a văzut întotdeauna, din păcate pentru ea, ca pe o rivală. (…) Ea chiar și pe la vreo 90 de ani mai speră. Știi că speranța moare ultima.


Bănuiesc că de acolo i se trage ei… Speră că îi va aranja Pepino părul, i-l va da după urechi”, a declarat Oana Zăvoranu în podcastul lui Măruță.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel