Oana Roman, probleme mari de sănătate. Ce a pățit vedeta: „Mă simt foarte rău, stau la pat”

Data publicării:
Oana Roman, captura foto InstaStory
Descriere foto: Oana Roman, captura foto InstaStory

Oana Roman se confruntă cu probleme de sănătate și zace la pat de câteva zile bune . Ce a pățit vedeta?

Oana Roman este una dintre cele mai controversate vedete din România. Chiar dacă în ultima perioadă s-a bucurat doar de evenimente pozitive, mai ales după împăcarea cu Marius Elisei, un necaz s-a abătut asupra vedetei.


Oana Roman se simte foarte rău de câteva zile bune și nu reușește să își revină. Vedeta susține că zace la pat de câteva zile, în plus are nasul înfundat și tușește foarte rău, iar în ciuda tratamentului administrat starea ei nu se îmbunătățește. Initial, vedeta a crezut că este vorba despre o infecție cu virusul COVID-19, dar testele au ieșit negative. 


Oana Roman le-a împărtățit fanilor de pe Instagram care este starea ei de sănătate. 


„Nu e COVID, însă mă simt foarte rău, stau la pat, sper să-mi revin repede, n-am mai fost răcită de câțiva ani buni”, a spus Oana Roman pe contul ei de Instagram. 


Oana Roman le-a spus fanilor că astăzi ar fi trebuit să participe la ziua de naștere a bunei sale prietene, Bella Santiago, dar din cauza stării sale de sănătate nu va putea ajunge. 


„Astăzi trebuia să ajungem la o aniversare la care ne doream foarte mult să ajungem, astăzi trebuia să o aniversăm pe Bella Santiago, care e vecina și prietena noastră și ținem mult la ea, dar starea mea de sănătate nu-mi permite acest lucru”, a mai spus vedeta. 


Oana Roman a fost jignită de Serghei Mizil la TV: „Punea muștar pe mine și mă alerga toata insula”


Invitat în emisiunea La Măruță de la Pro TV, Serghei Mizil a acceptat provocarea sosurilor iuți. Cătălin Măruță l-a întrebat cu cine ar prefera să rămână pe o insulă pustie, dintre Adriana Bahmuțeanu, Oana Roman sau Oana Lis. 


Serghei Mizil a oferit un răspuns care a stârnit câteva controverse în mediul online. 


„Cu Adriana Bahmuțeanu, fără niciun pic de ezitare, că Oana Roman mă mânca. Punea muștar pe mine și mă alerga toata insula”, a spus Serghei Mizil în emisiunea „La Măruță”.


Vedeta spune că nici nu știa de acel comentariu, ba mai mult nici nu o interesează jignirile care îi sunt aduse. 


„Habar n-am despre ce vorbești și nici nu mă interesează. Pe mine de alții nu mă interesează. Dacă pe alții îi interesează despre mine înseamnă că nu sunt deloc nesemnificativă”, a răspuns vedeta pe InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel