Oana Roman, probleme grave de sănătate. Ce s-a întâmplat cu vedeta: ”Am dureri groaznice!”

Data publicării:
Oana Roman, sursa instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa instagram

Oana Roman se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Vedeta le-a mărturisit fanilor că are dureri îngrozitoare.

Oana Roman și-a îngrijorat fanii după ce le-a mărturisit că se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Vedeta a ținut să precizeze faptul că nu va mai fi la fel de activă pe rețelele de socializare, deoarece are dureri groaznice și vrea să se liniștească. Mai exact, fiica lui Petre Roman are otită.

”Lipsesc azi motivat. Am făcut otită și am dureri groaznice. Revin cum mă simt mai bine. Vă pup”, a spus Oana Roman.

 

Oana Roman, despre presupusa despărțire de Marius Elisei

 

Oana Roman și Marius Elisei sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. După ce la începutul anului trecut cei doi au anunțat că divorțează, finalul de an i-a surprins mai fericiți ca niciodată. Chiar dacă au divorțat și au susținut că nu mai există cale de întoarcere, cei doi au vrut să mai dea o șansă poveștii lor de iubire. Oana Roman și Marius Elisei au găsit fericirea după divorț, unul în brațele celuilalt și au declarat în repeptate rânduri că relația lor este mai bună ca niciodată. 


Chiar dacă au petrecut sărbătorile împreună și lucrurile păreau perfecte, iată că în spațiul public au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi despărțit. Pentru a pune capăt speculațiilor, Oana Roman a făcut câteva declarații. 


„Comentează lumea despre faptul că eu și Marius ne-am certat. Nu știu de unde a tras lumea concluzia asta, de ce speculează oamenii astfel de lucruri, de ce se trezesc să vorbească despre viața mea, nici măcar întrebându-mă înainte. N-a sunat nimeni să ceară o declarație, pur și simplu bat câmpii acolo despre mine”, a spus Oana Roman. 


Oana Roman a subliniat că totul este bine în relația ei cu Marius Elisei, dar la fel cum se îmtâmplă în toate familiile, există și momente tensionate. 


„E totul ok, mai avem și noi momente aiurea, dar e totul ok”, a adăugat ea.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel