Oana Roman, probleme de sănătate. Vedeta va ajunge pe mâna medicilor: ”Nu prea mă simt bine. O să-mi fac un set de analize”

Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa foto Instagram

Oana Roman și-a îngrijorat fanii după ce le-a mărturisit că starea ei de sănătate nu este una bună, motiv pentru care va ajunge la spital.

Oana Roman trece prin momente delocate în ultima perioadă. Vedeta le-a mărturisit fanilor că nu se simte prea bine și îi este teamă să nu aibă probleme de sănătate. Aceasta și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu ea, motiv pentru care va ajunge la spital pentru o serie de investigații.

Vedeta le-a mărturisit fanilor că, cel mai probabil totul este pe fond de oboseală, deoarece în ultimele zile a muncit de zor alături de Marius Elisei la curtea casei.

”Recunosc că de câteva zile nu prea mă simt în apele mele, probabil și oboseala de la toată munca pe care o depunem în curte pentru că muncim singuri, dar chiar și Anda îmi zicea că ce e cu tine că parcă n-ai vlagă, n-ai chef.

M-am hotărât să mă duc să-mi fac niște analize pentru că nu mi-am făcut de 8-9 luni, mâine dimineață mă duc la spital, să-mi fac un set de analize, să-mi ia sânge că mi-e să n-am iar probleme”, a spus Oana Roman.

Totodată, Oana Roman le-a mărturisit fanilor că în trecut a avut probleme cu tiroida și se teme să nu aibă din nou aceeași problemă, mai ales că de o bună perioadă nu și-a mai luat tratamenul, deoarece medicul a considerat că nu mai este nevoie.

 

”Probabil că mulți din voi știți că eu am avut probleme cu tiroida, am avut o hipertiroide pe care am tratat-o, de doi ani nu mi-am mai făcut analize, am terminat tratamentul, iar acum tare mi-e că de la multe întâmplări, mult stres, tare mi-e că tiroida mea s-a dereglat iar, de asta vreau să-mi fac analize să știu exact”, a mai spus Oana Roman.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 23 aug 2021, 09:32 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience