Oana Roman, proba centimetrului. A slăbit sau își editează pozele? Fiica lui Petre Roman s-a măsurat în direct

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman a fost ținta criticilor în ultima vreme. Mai multe voci au acuzat-o pe fiica lui Petre Roman că își editează pozele și că nu ar fi slăbit atât de mult. Pentru a le dovedi adevărul, vedeta a acceptat să se măsoare în direct. 

Oana Zăvoranu și Iulia Albu sunt doar câteva nume care au acuzat-o pe Oana Roman că își editează pozele. Pe lângă ele, zeci de internăuți au pus-o la zid pe fiica lui Petre Roman, după ce aceasta a început să posteze pe Instagram fotografii în care apare tot mai dezgolită și tot mai slabă, acuzând că și-ar edita pozele și că nu ar fi slăbit atât de mult.

Anul trecut, Oana Roman s-a afișat cu o nouă siluetă. Vedeta a slăbit considerabil în urma unui regim alimentar și, după divorțul de Marius Elisei, stresul și-a pus amprenta asupra corpului acesteia, care pare de nerecunoscut. 

Pentru a le închide gura celor care au acuzat-o că își falsifică pozele, Oana a acceptat să se lase măsurată.

 

”Mă amuz copios pe seama tuturor. Toată lume știe unde a pornit totul. Oamenii sunt foarte ușor de manipulat, din păcate. Oamenii au obosit să gândească cu mintea lor și atunci le este mult mai ușor să se lase influențați de alții, manipulați de alții, care știu că chestia asta funcționează și folosesc această manipulare pentru a-și servi interese proprii. Oamenii nu realizează că ei sunt doar niște pioni folosiți de alți oameni pentru a-și satisface alte interse”, a declarat Oana Roman la Antena Stars, făcând referire la faptul că Oana Zăvoranu și Iulia Albu au împrăștiat zvonurile legate de editarea pozelor. 

 

Oana Roman a trecut proba centrimetrului cu brio. Vedeta are acum o talie de 84 de cm. Înainte, fiica lui Petre Roman măsura 98 în zona taliei. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel